kania 27.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Właśnie "docieram" nową spacerówkę i już teraz widzę, że dla mojego synka opcja jechania buzią do mamy jest naprawdę ważna Ale mam pieszczocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 26.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Na lato: - mieliśmy przez 2 mc bebe confort. Odradzam. Po 2 mc kupiliśmy Maclarena - bajka. bebe confort rónież miłam - jako wózek głeboki i cieżką spacerówkę - moze nie odradzam ale kierowałabym sie w inną stronę a maclaren - cudo! Potwierdzam.. Użytkuje maclarena xlr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A ktoś miał okazję użytkowac mutsy spidera? Koniec końców została u mnie opcja, ze stary wózek 3funkcyjny zostaje na codzienne ujeżdżanie po naszych polnych drogach (szykuje się druga córcia, wiec kolo różowy nie będzie przeszkodą ) a na miejskie wypady, wakacje, zakupy itp chcę kupic lekki składany wózek, który zajmuje mało miejsca w bagażniku. Spider strasznie mi się podoba i jak na razie jestem nastawiona na zakup - moze nawet już w te wakacje - Julka sobie pokorzysta a na wiosnę będzie dla Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Arco, pytalas kiedys o ZAPP'a, a ze jest podobny do SPIDER'a, ta odpowiem tutaj. Kupilismy go ponad 4 lata temu jak Antos mial 1,5 roku jako wozek do samolotu. Sprawdzil sie swietnie, chociaz szybko zrezygnowalismy z jazdy nim po kocich lbach i piasku na plazy. Za to w miescie byl niezrownany. Potem Tosiek podrosl i wozek wyladowal w szafie, az urodzil sie Jas. I tu ZAPP przeszedl wszelkie testy - przez pol roku sluzyl nam jako stelaz pod fotelik i gondolke. Sezon zimowy znowu przelezal w szafie, a na wiosne Jasiek korzystal juz z siedziska. Moja opinia jest taka ZALETY* maly* niezwykle zwrotny* lekki* fajna torba do pakowania na czas podrozy WADY * siedzisko nie rozklada sie do spania - moje dzieci nie mialy w zwyczaju spania na spacerach* nie nadaje sie na nierowny i piaszczysty teren - ale ktora parasolka sie nadaje* kolka "hucza" - mnie jakos ich odglos nie przeszkadza* nie ma kosza - dokupilam na allegro* po zlozeniu nie ma blokady zabezpieczajacej przed samoistnym rozlozeniem* do zlozenie i rozlozenia potrzebne sa dwie rece. Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona i gdybym miala wybierac jeszcze raz, to bym go kupila. O mutsy poczytaj tutaj http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=mutsy+spider&s.sm.title=&s.sm.forumXx=583&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0 PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadia091205 29.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A ja polecam spacerówkę Maclarena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 29.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie opłaca się kupować "3 w 1" spacerówki w takich wydaniach to zwykle porażka. Ja mialam (mam trzy wózki Deltim - wsumie niby 3 w 1, Ja z deltima 3w1 byłem zadowolony-szczególnie ze skrętnych przednich dużych kółek. B. łatwy w prowadzeniu. Faktem jest, że ciężki, solidny przez co mało mobilny. Obsłużył 2 dzieci i nie uległ rozpadowi.Na szybkie wypady autem dobrze mieć spacerówkę, którą można rozłożyć jedną ręką - są takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maminka 03.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Edytowane 19 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts