Jarek.P 16.09.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie degustuje tylko cały czas wyrywa sobie kudły z głowy, wykrzykując przy tym różne wyrazy, ogólnie rzecz biorąc mało pochlebne. Ten sufit w garderobie.... niestety wyjdzie cenowo ciut drożej, niż zakładałem. Wszystko za sprawą profila bocznego, który musiałem dokupić w sobotę. Profil taki to blaszany kątownik, trzymetrowej długości. Samochód biodegradowalny, którym się poruszam na codzień ma wewnątrz tak od narożnika do narożnika (po skosie) mniej więcej 2,90, a że te kątowniki są dość wiotkie, więc "zmieściły się". Niestety, jak wczoraj zauważyłem, przednia szyba tej operacji nie przeżyła... :bash: J. (i 420zł do wydania ekstra...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 16.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No drogo cię wyszły te kątowniki. Tomasz się pomylił w obliczeniach. Dwie kuny na futro to bydzie za mało ale na rękawiczki robocze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.09.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 @luntrusk - spokojna głowa, te cztery lata miną błyskawicznie Powodzenia! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Z szybą współczuję. Nie tak dawno również to przechodziłem i też było na styk do momentu zamknięcia tylnej klapy hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.09.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 :bash: J. (i 420zł do wydania ekstra...) ... spacjalnie dla Ciebie podzwoniłem po "znajomkach"... twoja szyba może kosztować 300 z montażem... ... ino daleko od cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.09.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ...yyyy to już się odzywam na priv J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajcik 16.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Niestety, jak wczoraj zauważyłem, przednia szyba tej operacji nie przeżyła... Może w nogi pasażera bezpieczniej kierować ładunek? W moje autko budowlane (siena, sedan) wchodzą sztywne 3metrowe CDki i bagażnik się zamknie. Dwie kuny na futro to bydzie za mało ale na rękawiczki robocze starczy Albo mufka - bardziej hydraulikowi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.09.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Oczywiście, że próbowaliśmy i tak, ale było gorzej, bo wtedy profil tyłem wystawał tuż pod sufitem (a więc bardziej) i w pozycji.... że tak powiem, wzwiedzionej, próba zamknięcia klapy bagażnika skończyłaby się centralnym przedziurawieniem szyby sztychem profilowym prostym Ułożony tak jak jechał spotykał się z klapą pod łagodniejszym kątem, wystarczyło lekkie zgięcie całości po łuku. Echhh.... J. PS: co do mufki - pomysł interesujący. Boję się tylko, że kuna ma za mały przekrój poprzeczny. Od strony pyska jeszcze jeszcze, ale druga ręka? Co z nią? PS2: i tu mi się przypomina stary kawał o chomiku "uzdatnianym" taśmą klejącą. Nie, nie zacytuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 16.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 taaa, słowa klucze i da się znaleźć co mnie podkusiło ... Od teraz świat wygląda jakoś inaczej ... aczkolwiek skojarzenie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 taaa, słowa klucze i da się znaleźć co mnie podkusiło ... pewnie ciekawosc... tak jak i mnie... okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 17.09.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Policzę, ile to kun potrzebne na prezent pod choinkę dla Jarkowej Jedynej/mam przemycone futro-norki, szyte w klosz, to chyba podobne gabaryty zwierzy/ Edytowane 17 Września 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łosiu 17.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W ramach budowlanej solidarności jedną taką Kunę wczoraj wieczorem przejechałem... (następny chetny był jeleń na poboczu, ale darowałem mu. W końcu Łoś z jeleniem mogą czasem przy Żubrze razem posiedzieć ) ps do obrońców zwierząt - sama się pchała, chyba samobójczyni. Rzuciła się prosto pod koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.09.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ykhem.... nie chciałbyś sobie czasem w wolnych chwilach wokół mojego domu pojeździć? J. (co prawda od spryskania dachu koncentratem starej koszuli spokój jest, ale... nie mam złudzeń. Koszula kiedyś wywietrzeje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 17.09.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Uważaj tylko, żeby się za kable w samochodzie nie zabrała, bo moim aucie zabrała się właśnie za kable i wygłuszenie. Może spróbowałbyś położyć na jakiś czas w miejscu, gdzie ona się kręci kostkę, taką którą wkłada się do muszli klozetowej, żeby "zabijała" bakterie Powodzenia w walce z intruzem Edytowane 17 Września 2013 przez Dafi Pe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.09.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W moim aucie tylko kiedyś sobie żarełko trzymała Ale dobrze, że mi przypomniałeś, muszę spryskać "starą koszulą" i komorę silnika J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 17.09.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak widzę, to chyba sobie Skody upodobały U mojego ojca też trzymała żarełko - jego mina, gdy podniósł maskę była bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 17.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 u mnie kiedyś w komorze silnika zadomowił się szczurek, biedaczysko nie przeżyło, zmumifikował się.. nie wiem co było powodem że nie mógł wyjść, przy kolumnie MacPersona zrobił sobie siedzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 u mnie kiedyś w komorze silnika zadomowił się szczurek, biedaczysko nie przeżyło, zmumifikował się.. nie wiem co było powodem że nie mógł wyjść, przy kolumnie MacPersona zrobił sobie siedzisko Bywa że podtruty gryzoń wędruje sobie to tu, to tam... W końcu gdzieś kończy żywot, czasem w miejscach całkowicie dla nich nienaturalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 17.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 :lol2: coraz lepsze pomysły http://forum.muratordom.pl/showthread.php?117414-kuna&highlight=kuna%2BGraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.09.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Znaczy ten... prądem? Prądem? PRĄDEM?????!!!!111 :lol2::lol2::D:lol::lol: J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts