Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

@izakurek - dzięki :)

@netbet - też dzięki, ale chyba drugiego nie wydolę, za mało się dzieje już. Chyba, że nowa kuna przyjdzie. Tfu tfu! Albo chyba, że też sobie w paincie wkleję :)

@rewo - a mógłbyś pokazać to jakoś konkretniej? Aukcja? Czy coś?

Edytowane przez Jarek.P

Cześć

Może się dołożę w temacie odpływu liniwego

poszperałem w fakturach i znalazłem, kupiony na all..., obecnie ten sprzedawca nic nie wystawia, ale znalazłem inną aukcję na 99% z moim odpływem

różnica tylko taka, że w 2011 roku płaciłem 355 zł, a teraz jest za 299 (90 cm)

linka wysyłam na priv, aby nie być posądzonym o reklamę

pozdrawiam

Jarek mój odpływ jest to model APZ9-750 Lineablue i kosztował 390 zł z przesyłką. Ale znalazłem teraz na allegro odpływ o wysokości montazowej 5,4 cm w zaleznosci od długości w cenie od 259 do 319 zł , looknij na aukcje o nr: 400297303, 400297317, 400297281. Nie wiem jakiej długosci odpływ chcesz montować. Moze cosik ci to pomoże. Heyka :bye:

O, dzięki, to jest jeden z tych, nad którymi się zastanawiałem. Powiedz mi, jak wygląda tutaj syfon, czy da się go czyścić od góry? Czy da się go rozłożyć tak, żeby w razie totalnego zapchania mieć dostęp do wejścia odpływu, żeby tam wkręcić sprężynę?

@rewo - jakbyś coś znalazł, będę wdzięczny. Ten twój miał ten syfon McAlpine w komplecie, za łączną cenę 300zł? Czy musiałeś dokupić osobno?

@Tomasz - .... yyyyy tak. Zauważyłem. :mad: :lol:

Ty się ze mnie nie nabijaj - zobacz co się stało dziś w nocy przy "moim" lidlu :)

http://www.wizjalokalna.pl/0,14068.html

Nie wiem, czy to ustawka na nowe, czwartkowe rzeczy w lidlu, ale coś jest na rzeczy :)

A co miałem zrobić skurczybyk mi kartę połknoł i nie chciał oddać.

A przekaż paniom w sklepie że wózek oddam przy okazji :)

Ciekawa stronka ta wizja maja fajowe łóżka

http://wizjalokalna.pl/13,13988.html

Edytowane przez kalio

Kiedyś był w necie filmik z kamery CCTV pokazujący jak kradli bankomat przy pomocy dostawczaka czy ciężarówki "solówki" - nie pamiętam. Urządzenie swoje waży, tu było jeszcze mocowane do ściany. Owinęli łańcuchem, przytroczyli do auta, szaRRRRpnęli.....

i....

i bankomat wyrwany z posad przypierdzielił w samochód z takim impetem, że o dalszej jeździe nie było już mowy :lol:

@kalio - na tą rurkę to szczerze mówiąc nawet mam ochotę, tylko trochę mi wąż w kieszeni syczy. Tak czy tak jednak, czy sprężyna (którą mam), czy rurka (której nie mam) wymaga otwieralnego do końca syfonu, żeby było ją którędy wprowadzić.

J.