Jarek.P 21.03.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Jak wiadomo, dzieci dzielą się na te czyste i na te szczęśliwe Nic z tym nie robiliśmy w końcu, te pieczątki "frontalne zeszły częściowo same, takie zaś położone w miejscach mniej widocznych (bo zdjęcie bynajmniej nie prezentuje pełni twórczości) są cały czas. Żadnych wizyt u lekarza, czy imienin u Cioci nie mamy w planach w najbliższych dniach, więc nie ma co dzieciaka katować denaturatem, samo zejdzie J. PS: to nie Wyjątek, to Łajza Edytowane 21 Marca 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzieci dzielą się na te CZYSTE i na te szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 21.03.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Oczywiście, pomyłka z rozpędu, już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pomyłka oczywista dla tych, którzy mają dzieci, ale niedzieciatych mogłaby wprowadzić w błąd i zaważyć na ich życiowych wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 sorry Łajza, jakiś taki podobny do Wyjątka, jak kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nie wiem, może się mylę, ale warto chyba wykonać forumową zrzutę i zusammen do kupy wynagrodzić Jarkowi wysiłek w prowadzeniu tego fajnego dziennika. Nagroda wpadła mi przypadkiem dzisiaj w oko. Jarku, ma być śmiesznie, ale jeśli coś nie zagra to wytnę całość : ).http://imageshack.us/a/img839/3156/jarekw.jpg http://tablica.pl/oferta/drewniana-rzezba-ID1qTNx.html#81aefc7ab2;r:18;s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 23.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Czyżby Jerzy Kryszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ja zanim to wrzuciłem to przyjrzałem się naszemu bohaterowi i gdyby nie okular i ostatnio arafatka to kto wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.03.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hu. Nawet podobny. Broda jest, wąs jest... tyko u Jarka nie stwierdza się zeza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.03.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jezusie Maryjo, Józefie Święty...... http://www.sherv.net/cm/emoticons/shocked/shocked-scream-smiley-emoticon.gif Panowie, za co???? Znaczy, ja absolutnie nie czuję się urażony ani nic w tym stylu, ale nie poczuwam się i w ogóle w szoku jestem. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 czy do tematow wodkowych wracamy? bo mam ciekawostke u siebie w barku... a w sumie tu wydaje sie odpowiednie ku temu miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Po prostu powiedz jak na to zareagowałeś. Jak na rozpałkę do kozy czy coś innego, hheehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.03.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Znaczy... potargany jest gość całkiem jak ja, ale poza tym podobieństwa za wiele nie ma. Chyba... Compi, rozpałka - absolutnie nie, ja się po prostu nie poczuwam, zwłaszcza że co to ostatnio za pisanie z mojej strony. @Tomasz - a pochwal się, czemu nie J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) import z chin sprzed bodajrze 5 lat raz (RAZ, jeden raz) zdarzylo sie ze z sasiadem (jeszcze zanim zaczelismy sie budowac mieszkalismy z bloku) w przyplywie natchnienia, ulanskiej fantazji i braku zdrowego rozsadku ktory to przycmila znana powszechnie zoladkowa gorzka, napilismy sie na klatce po szklance tegoz wynalazku... odbijalo mi sie tydzien, a do dzis zostal mi uraz i odruch wymiotny jak chocby to powacham... stad stoi sobie bidula nie dotykana EDIT: zdjecia slabe bo z komorki EDIT 2: vol 50% Edytowane 23 Marca 2013 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ryżową piłem kiedyś japońską. I masz rację, żeby toto pić trzeba mieć skośne oczy i od iluś pokoleń żreć ryż, a nie kartofle J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Chińczyki maja na sumieniu parę wynalazków epokowych na tej planecie ale wódki to lepiej niech się nie tykają. Miałem okazje też sprobować tego świństwa. Ostrzegam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0belay.gif lepiej tego nie spożywać. Płyn hamulcowy lepiej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.03.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180034&d=1364576743 ten śnieg za oknem to fatamorgana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 29.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Siemano Zdrowych i wesołych nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts