agiszonek 03.11.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Czy ktoś brał kredyt w GE Mieszkaniowy ???? W jakiej wysokości dają tam transze i jak je rozliczają ??????????pozdrówka agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.11.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Ja brałam kredyt w tym banku - jest super. Może możnaby znaleźc gdzie indziej lepsze oprocentowanie, ale za to tam jest bez opłat, wypłata na życzenie jest możliwa w ciągu 3 dni, generalnie są nastawieni bardzo dobrze do klientów, jak trzeba to dokumenty posyłają kurierem, bardzo idą na rękę, oprocentowanie jest obniżane kilka razy do roku. Nie tak jak w molochu PKO BP skąd uciekłam do GE. W PKO BP rata się prawie nie obniżyła w ciągu 1,5 roku! Poza tym w GE mają ubezpieczenie od bezrobocia - teraz jest to super sprawa, przez 12 miesięcy przejmują opłacanie rat, w razie jakby co ... Polecam (nadmieniam, że nie jest to kryptoreklama, nie jestem pracownikiem GE) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 07.11.2003 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 a jak wysokie sa transze (szczególnie pierwsza) i ode czego zależą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 10.11.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 witam,na początek przeszukaj dokładnie forum. było o tym kilka razy... pozdrawiamh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts