lena535 23.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ostatnio natknelam sie przypadkiem na strone pracowni Domy z Wizja i zauroczyl mnie projekt Na miare co myslicie? http://www.domyzwizja.pl/ Zreszta zerknijcie sami nie majaj duzo projektow ale sa..... ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 moim zdaniem bedzie strasznie kusił podniesieniem scianki kolankowej ,i strasznie straci na wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena535 23.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 tzn uwazasz ze na poddaszu bedzie za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 23.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cudna, ciastkowa wizualizacja. Duza premia dla osoby, ktora te wizualizacje robi, bio to glowny przyczynek do sukcesu tej pracowni. Jak bedzie wygladac sam dom w rzeczywistosci? Jest duzy i na pewno drogi w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 23.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Król jest nagi.I w zasadzie tyle na temat projektu. Wizualizacja to nie to samo co dobry projekt. Można znaleźć masę lepszych i tańszych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 23.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Strasznie mało okien na górze - żadnych z których widać świat - mnie by to przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena535 23.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ale jest jeszcze jeden domek który mi sie podoba tylko, ze nie ma kominka i garazu!! http://www.twojprojekt.pl/projekty/lola Ja sie nie znam na budownictwie wiec zerknijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia.d 30.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam, ja jestem zainteresowana projektem na miarę 1. Chciałabym poznać wasze opinie o tym projekcie i oczywiście uwagi. Z przyjemnością zobaczę też zdjęcia - mam nadzieję że już jakieś domy "na miarę" stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts