mackoj 23.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam, Jestesmy tuz przed rozpoczeciem budowy. Jeszcze mozemy przesunac komineki i zastanawiamy sie, czy tego nie zrobic. Aktualnie kominek stoi blisko naroznika salonu - mniej wiecej tak:http://picasaweb.google.pl/lh/photo/3lcT5vGlE2QTSmiEaUV6lw?authkey=5KlGEt2V-IM&feat=directlink I zastanawiamy sie, czy nie przesunac go bardziej na srodek:http://picasaweb.google.pl/lh/photo/F9yVxbqDSJXS80TFs5bbDw?authkey=5KlGEt2V-IM&feat=directlink Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 24.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hm i jedno i drugie rozwiązanie jest ciekawe, ale w kwestii gustu to bardziej mi się podoba kominek w kącie, a nie między oknami... U mnie w projekcie miałam podobnie kominek pomiędzy oknami, jak to murarz zobaczył to się zaczął śmiać... dało mi to do myślenia i przesunęłam cały komin na inną ścianę ( w między czasie było kupę przemyśleń, ale nie będę się rozpisywać) A czy ten kominek jest również grilem na tarasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoj 24.02.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jesli kominek bedzie w rogu, to na pewno zrobimy tam grilla. Jesli kominek bedzie w srodku, miedzy oknami, to nie wiem - nie wiem, czy za bardzo to wystawac na taras nie bedzie wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 24.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja osobiście zamieniłbym ustawienie kominka z telewizorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Mnie się podoba 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 24.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja bardziej skłoniłabym się do kominka przy ścianie, a nie między oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 24.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Razem z kominkiem musisz przestawic komin. Da się? Rozumiem, że dom na razie jest w fazie projektowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja głosuję na kominek w rogu. Wg. mnie wtedy lepiej się komponuje całe pomieszczenie.Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoj 24.02.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Razem z kominkiem musisz przestawic komin. Da się? Rozumiem, że dom na razie jest w fazie projektowania. Tak, da sie przesunac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 24.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam, Ja bym zdecydowanie zrobiła w rogu (nawet zastanowiłabym się nad narożnym kominkiem - takim ustawionym pod kątem).. Tak sobie pomyślałam, że taki układ jest też dobry dla całego ustawienia salonu. - światło z tego okna (które by było po prawej stronie kominka) najbliżej telewizora nie będzie przeszkadzało w oglądaniu (tzn. nie będzie w tv świeciło) - taki układ mebli pozwala na zachowanie przejścia za kanapą - to będzie wygodne jak będzie się przez drzwi balkonowe wychodzić.. No i w ogóle przy ustawieniu kominka w rogu ten salon jakoś tak ładniej i składniej wygląda Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts