dorusia 24.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam!!! Bardzo spodobały mi się okna o kolorze, który nazywa się sienna noce, czy ktoś ma takie???Jak one wyglądają?Czy nie są za ciemne?????Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 24.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 My mamy okna w kolorze sienna noce. Kolor jest oryginalny, przypomina czekoladę mleczną. Mnie spodobał się od razu, męża musiałam przekonywać, ale po zamontowaniu powiedział, że to był dobry wybór. Wprawdzie są ciemne, ale my przy ich zakupie od razu mieliśmy na uwadze, że wnętrze domu będzie raczej w janych kolorach, więc jest ok. Ogólnie prezentują się bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 24.02.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Powiedz mi jeśli ja planuję ciemne podłogi, ciemne meble, jasne kolory na ścianach(beże, białe) to ten kolor będzie pasował? Mogę prosić o kilka zdjęć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 24.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 my mebli jeszcze nie mamy, podłoga kupiona ale jeszcze nie położona, fotę postaram się zamieścić ale wieczorkiem, bo teraz w pracy jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermitki 11.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jutro nam mierzą, zdecydowałam się na kolor siena noce, ale mało jest elewacji z tym kolorem do obejrzenia i zawsze to stres, proszę o zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermitki 01.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 mamy już okna siena noce, bardzo fajne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts