kasia i mat 11.05.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kaśka, znam ten ból, bo przyznam szczerze gdyby nie konsekwencja w ustalaniu szczegółów mojego męża (która zresztą czasem doprowadza mnie do szału,ale ratuje nam tyłek tak naprawdę), to byłabym w szczerym polu... Mat generalnie ciśnie i na bieżąco zgodnie z planem ustalamy koncepcje - przyznaję szczerze wyłącznie dzięki niemu. Ja to zawsze na wszystko mam czas... Zachęcam Cię szczerze naprawdę do zrobienia sobie jakiegoś planu - kiedy i co wybieracie i realizowania go, choć to bardzo trudne i trzeba poświęcić wiele innych rzeczy. Ale warto, bo potem na lawina szczegółów Was przywali albo okaże się, że macie sprzęty i rozwiązania, które wcale Wam nie odpowiadają. Jakby co wypożyczę mojego "planistę" Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.05.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Najgorsze jest to, że my poprostu nie mamy czasu, żeby spokojnie usiąść i zaplanować cokolwiek. Liczę, że jeszcze z miesiąc i będziemy mogli zwolnić tempo - szczególnie ja - planuję 2-3 tygodnie urlopu i wtedy zajmę się domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i mat 12.05.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Z pewnością jest Ci ciężko, szczególnie, że macie już maleństwo. My na razie dzielimy czas tylko między codzienność, życie zawodowe i budujący się dom, a i tak wiele rzeczy leży odłogiem. Wciąż nadrabiamy zaległości,i a kolejnych rzeczy do zrobienia, ustalenia itd nie brakuje. Inwestor domu - to powinnien być osobny zawód, za który dostawałoby się pensję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasieńko! Przeczytałam Wasz dziennik jednym tchem i jestem zachwycona! Tak pięknie go piszesz! I ta dedykacja dla Męża! Jestem taka ciekawa, co tam u Was dalej się dzieje. Dawno już nic nie pisałaś w dzienniku i nic nie wklejałaś Jeżeli to możliwe to proszę wróć i pisz dalej i wklejaj Czekam z niecierpliwością! Macie przepiękny domek! pozdrawiam Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.12.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/zyczeniakasia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hej ho! Co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts