Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt SASANKA pracownia DOMY W STYLU

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witam wszystkich milosnikow SASANKI i im podobne

wrescie ktos napisal w moim okienku na temat sasanki :D

ja jestem na etapie hmmm na jakim jestem etapie :-?

mam dach mam sciany mam piwnice otynkowana parteru niemam otynkowanego pietro czyli poddasze wlasnie dzis mi zakaczyli regipsy kalasc mam instalacje elektryczna zrobiona hydraulike okna wstawione z roletami posadzke wylana w piwnicy noi to wszystko czesciowo dom ocieplony odprowadzenie deszczowki zrobione i czekam na wiosne zeby dalej robic

CZEKAM NA wiadomosci i jakies fotki bo jestem bardzo ciekaw jak wam wychodzi budowanie jak zrobiliscie taras bo jeszcze niemam go ale napewno wedlug projektu go niezrobie pozatym mam pare zmianek praktycznych wykonanych w projekcie

aha moze nienapisalem ze jestem posiadaczem SASANKI bez zadnych odmian tej glownej polowa domu podpiwniczona

POZDRAWIAM teraz mam ograniczony dostep do internetu wiec moze zaszybko nie odpisze ale czekam na kontatkty i zapytania na temat mojego domku

TRZYMAJCIE SIE WESOLYCH SWIAT

POZDRAWIA ARi

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam ja kiedyś pisałem conieco na stronie MTM styl jak chcesz to sobie poczytaj ale to są stare ceny Pozdrawiam jak co pisz i sie pytaj ja mam domek z Suporeksu i ocieplony bedzie 12 cm na dachy leży dachówka Rabena, stropy nie były lane na budowie tylko były kupione płyty takie jak są w bloku niewiem jak sie one nazywają :-?

A POZATYM WITAJ W KLUBIE SASANKOWICZÓW a dokładnie jakimasz projekt bo są różne odmiany ja mam z piwnicą

POZDRAWIAM ARi

Mam jeszcze pare pytan w projekcie jest wiezba pod blachodachowke lecz z terazniejszymi cenami

chce zastosowac dachowke ceramiczna(ile Cie kosztowal ten ROBEN-widze na zdjeciach ladne lade :) ) lub betonowa- jak wyglada sprawa przeprojektowania konstrukcji drewnianej dachu?

Jak wyszla robocizna i jakim zakresie prac bo ja mam oferte stan surowu otwarty z dachem z dachowki betonowej za 40tys...

nie wiem czy to jest duzo?

Ciekawi tez mnie ile jakiego materialu poszlo czyli betonu B20,plyt gipsowo katonowych,koszt posadzek,tynkow,

styropianu na ocieplenie,welny pod dach....tyle pytan zeby chodz w przyblizeniu okreslic koszty....