ARi. 03.11.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 WITAM mam pytanie czy ktoś budował domek o nazwie SASANKA jesli tak to niech mi da znać POZDRAWIAM ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 13.11.2003 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 PRZYPOMINAM SIE jak by ktoś budował SASANKE niech kliknie domnie ARi POZDRAWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.12.2003 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 nikt nie budował SASANKI ?????? POZDRAWIAM czekam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 10.12.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Buduję "Forte" o ile pamiętam jest bardzo podobny do "Sasanki" ale trochę mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 18.12.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 buduja budują tylko tyle roboty że nie ma czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 18.12.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Z jakiej pracowni jest ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 18.12.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Z MTM Styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 19.12.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Karp na jakim etapie jesteś? i jak reflekcje? zaraz ide podejrzeć twoja wersję w projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 22.12.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Mam stan surowy otwarty ze skończonym dachem. Na razie nie mam większych uwag, praktycznie buduję zgodnie z projektem. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 22.12.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Ach ten dach U nas aktualnie ocieplenie potem instalacje czyli praca na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 23.12.2003 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam wszystkich milosnikow SASANKI i im podobne wrescie ktos napisal w moim okienku na temat sasanki ja jestem na etapie hmmm na jakim jestem etapie mam dach mam sciany mam piwnice otynkowana parteru niemam otynkowanego pietro czyli poddasze wlasnie dzis mi zakaczyli regipsy kalasc mam instalacje elektryczna zrobiona hydraulike okna wstawione z roletami posadzke wylana w piwnicy noi to wszystko czesciowo dom ocieplony odprowadzenie deszczowki zrobione i czekam na wiosne zeby dalej robic CZEKAM NA wiadomosci i jakies fotki bo jestem bardzo ciekaw jak wam wychodzi budowanie jak zrobiliscie taras bo jeszcze niemam go ale napewno wedlug projektu go niezrobie pozatym mam pare zmianek praktycznych wykonanych w projekcie aha moze nienapisalem ze jestem posiadaczem SASANKI bez zadnych odmian tej glownej polowa domu podpiwniczona POZDRAWIAM teraz mam ograniczony dostep do internetu wiec moze zaszybko nie odpisze ale czekam na kontatkty i zapytania na temat mojego domku TRZYMAJCIE SIE WESOLYCH SWIAT POZDRAWIA ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 26.01.2004 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.02.2004 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Gabi jaki projekt masz ?????? NADAL POSZUKIWANI SĄ WŁAŚCICIELE SASANEK Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.03.2004 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 POSZUKIWANIA NADAL TRWAJA detektyw R. jest na tropie SASANEK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 29.03.2004 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Widze że chyba bede sam sie tu wpisywał Nadal Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 25.04.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witam!Tez zdecydowalismy sie na sasanke.Mamy pierwsza wycene stan surowy otwarty z Ytonga 220 tys.....Nie wiem jak ta cena jest adekwatna? Jawrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 25.04.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 znowu druga ekipa polecala solbet 36cm +styropian10-12cm robocizna za stan surowy otwarty z wiezba i polozeniem dachowki 40 tys co otym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 25.04.2004 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witam ja kiedyś pisałem conieco na stronie MTM styl jak chcesz to sobie poczytaj ale to są stare ceny Pozdrawiam jak co pisz i sie pytaj ja mam domek z Suporeksu i ocieplony bedzie 12 cm na dachy leży dachówka Rabena, stropy nie były lane na budowie tylko były kupione płyty takie jak są w bloku niewiem jak sie one nazywają A POZATYM WITAJ W KLUBIE SASANKOWICZÓW a dokładnie jakimasz projekt bo są różne odmiany ja mam z piwnicą POZDRAWIAM ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 26.04.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ari- na jakia glebokosc kopales pod fumdament?w Projekcie jest na 3.2m troche za duzo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 26.04.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Mam jeszcze pare pytan w projekcie jest wiezba pod blachodachowke lecz z terazniejszymi cenami chce zastosowac dachowke ceramiczna(ile Cie kosztowal ten ROBEN-widze na zdjeciach ladne lade ) lub betonowa- jak wyglada sprawa przeprojektowania konstrukcji drewnianej dachu? Jak wyszla robocizna i jakim zakresie prac bo ja mam oferte stan surowu otwarty z dachem z dachowki betonowej za 40tys... nie wiem czy to jest duzo? Ciekawi tez mnie ile jakiego materialu poszlo czyli betonu B20,plyt gipsowo katonowych,koszt posadzek,tynkow, styropianu na ocieplenie,welny pod dach....tyle pytan zeby chodz w przyblizeniu okreslic koszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts