Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt SASANKA pracownia DOMY W STYLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

No i dalej ale chyba przed gwiazdka nie bedzie mieszkanie chociaz?

Mam zrobione schody do gory drewniane oszlifowane sciany gipsem teraz pomalowane podkladem 2 pokoje male na pietrze ,majstrzy mieszkaja w lazience u gory ..dzis bylismy napalili w kominku 25,5 stopni w lazience wytrzymac nie idzie...robia ogrodzenie jak narazie ale chce zeby wykanczali srodek gwiazdka tuz tuz...

Jutro jedziemy wybrac panele -chyba classen ...na dzwi sie teraz czeka wewnetrzne do 4-5 tygodni wiec sobie odpuszczamy..aha elewacja prawie zrobiona brak tylko tynku -parapety zewnetrzne polozone wewnetrzne konglomerat bottichino zamowione ...

To tyle z placu boju aha mam tez zrobiony "parking"przed domem oraz chodnik ale bez kostki..

Pozdrawiam!

Jawrob

Jawrob Gratulacje fiu fiu ja już praktycznie mieszkam od czasu do czasu tylko na starych śmieciach przebywam ja jestem na etapie malowania pokoju z balkonem tzn narazie przyklejałem takie pasy z regipsu gdyż na ścianach mam regipsy i coś zaczeły szczelać wiec chce to zrobić przed malowaniem i wymyśliłem takie wypukłe pasy taki bajer jesli to można nazwać bajerem. Taras masz już zrobiony ?? bo ja praktycznie już prawie jeszcze tylko przelecieć żywicą ściany tarasowe zamontować lampki i zasiać kawałeczek trawy lub krzaczków.

Macie jakieś foty bo zawsze jestem ciekaw jak to Wam wyszło może ktoś wklei bo ja mam stare musze sie za foty wziąść

Pozdrawiam Sasankowiczów :wink:

• 4 months później...