ARi. 07.10.2005 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Jawrob gratulacje z powodu, że juz jest Twoja budowa zaawansowana umnie już polbruk położony taraz też prawie skończony a pozatym niema czasu na wykończenie To narazie tyle Pozdrawiam wszystkich ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 12.10.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hej widzę, że grupa się tworzy - dawno tu nie zaglądałem co prawda mam Forte ale warto poczytać Wasze spostrzeżenia. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 13.10.2005 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Hej KARP Pozdrawiam i zachecam do klikania na forum SASANki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 23.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No i dalej ale chyba przed gwiazdka nie bedzie mieszkanie chociaz?Mam zrobione schody do gory drewniane oszlifowane sciany gipsem teraz pomalowane podkladem 2 pokoje male na pietrze ,majstrzy mieszkaja w lazience u gory ..dzis bylismy napalili w kominku 25,5 stopni w lazience wytrzymac nie idzie...robia ogrodzenie jak narazie ale chce zeby wykanczali srodek gwiazdka tuz tuz...Jutro jedziemy wybrac panele -chyba classen ...na dzwi sie teraz czeka wewnetrzne do 4-5 tygodni wiec sobie odpuszczamy..aha elewacja prawie zrobiona brak tylko tynku -parapety zewnetrzne polozone wewnetrzne konglomerat bottichino zamowione ...To tyle z placu boju aha mam tez zrobiony "parking"przed domem oraz chodnik ale bez kostki..Pozdrawiam! Jawrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 01.12.2005 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jawrob Gratulacje fiu fiu ja już praktycznie mieszkam od czasu do czasu tylko na starych śmieciach przebywam ja jestem na etapie malowania pokoju z balkonem tzn narazie przyklejałem takie pasy z regipsu gdyż na ścianach mam regipsy i coś zaczeły szczelać wiec chce to zrobić przed malowaniem i wymyśliłem takie wypukłe pasy taki bajer jesli to można nazwać bajerem. Taras masz już zrobiony ?? bo ja praktycznie już prawie jeszcze tylko przelecieć żywicą ściany tarasowe zamontować lampki i zasiać kawałeczek trawy lub krzaczków. Macie jakieś foty bo zawsze jestem ciekaw jak to Wam wyszło może ktoś wklei bo ja mam stare musze sie za foty wziąść Pozdrawiam Sasankowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 21.04.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam co Uwas ŻYJECIE !!! ostatnio sie bawiłem w kładzenie płytek w piwnicy jeszcze troche roboty zosyało ale coraz mniej podłogi jest gdzie widac beton Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts