przemek220 24.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam. W planie zagospodarowania mam napisane że budynek musi być usytuowany w odległości 5m od linii regulacyjnej. Czy ktoś wie co to jest linia regulacyjna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamowicz 13.03.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam z mojej wiedzy linia regulacyjna mowi nam o tym ze do tego miejsca miasto moze planowac jakies swoje inwestycje np chodnik oznacza to ze jezeli cos takiego nastapi to miasto moze odkupic od nas czesc ziemi do lini regulacyjnej. my nie mamy na to zadnego wplywu. dobrze zatem jest w tym miescu nie budowac jakis ogrodzen itp bo moze sie okazac ze bedzie to w przyszlosci zabrane tyle wiem ale to takie info z drugiej reki pzdr jacek adamowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts