Zła Karma 24.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam, czy ktoś z Was zastosował zwykłą aluminiową rurę spiro, taką jak do wentylacji, do dystrybucji gorącego powietrza znad kominka? Chodzi mi o to czy ona może się stopić, itp. Mam niecałe 2 metry do ściany w suszarni , a najkrótsza specjalna do tego rura ma 5 mb i kosztuje prawie 100 PLN... Zwykła do wentylacji tylko 30 PLN ta rura byłaby zasłonięta ścianką G-K. pozdrawiam Z.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Mam niecałe 2 metry do ściany w suszarni , a najkrótsza specjalna do tego rura ma 5 mb i kosztuje prawie 100 PLN... to kup sobie na alledrogo za 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 24.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam.Za tyle to można kupić, śmierdzące padliną (na serio - nie wiem skąd taki smród w takich rurach?), z rozłażącą się w rękach (też na serio) izolacją wełnianą nie trzymającą w żadnej mierze grubości i rozklejającą się folią, rury "na potęgę" sprowadzane z Wielkiego Państwa.Spostrzeżenia z realu...i to wielokrotnego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts