wingerman 29.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ponieważ właśnie stoję przed wyborem zmywarki a od dawna wiem, że chcę mieć ją około 50-55cm nad podłogą, postanowiłem odkopać tego dinozaura.Na rynku niewiele jest zmywarek które mają dolną blendę wysuniętą do przodu, dzięki czemu znajduje się ona w tej samej linii co front. Drzwi zmywarki podczas otwierania łamią się nad tą blendą i nie trzeba kombinować z większym prześwitem pod zmywarką.Chętnie zobaczę jakie zmywarki macie zamontowane na wysokości w słupkach i jak sobie poradziliście z tym nieszczęsnym podcięcie przy założeniu, że posiadacie wstawioną zwykłą zmywarkę. Mile widziane zdjęcia jak i również opis samych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastahh5 08.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam,czy ktoś w ostatnim czasie zdecydował się na takie rozwiązanie?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 09.09.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nie wiem czy ktoś się decydował ale jeśli to ma być zmywarka normalnej wielkości to bodajże Electrolux ma kilka modeli gdzie drzwi łamią się inaczej niż zwykle. Chyba że mniejsza pojemnościowo zmywarka kompaktowa.. wtedy BSH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Niestety tylko podniesienie zmywarki i wstawienie pomiędzy kawałka takiej samej płyty. Najprościej by było zrobić to tak jak się należy zmywarka na ziemi a szuflada na zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts