AniaO 24.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kilka lat temu widziałam na Słomczynie lampy (duuuże kinkiety), wyglądające jak drewniane robione chyba o ile dobrze pamietam z giętych płyt mdf. Wzięłam wtedy od sprzedających je ludzi (dwóch młodych mężczyzn, którzy to wytwarzali) wizytówkę, ale gdzieś mi się niestety zapodziała. Od tamtej pory nigdzie nie mogę "namierzyć" takich cudeniek. Może ktoś coś takiego widział i mi pomoże? Oni mieli wtedy ze sobą zdjęcia z domów klientów, świetnie to wyglądało na półpiętrze na schodach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kiedyś nie obowiązywały tzw. certyfikaty zgodności. Ale już obowiązują. I wytwrzanie urządzeń elektycznych jest nimi objete. A podejrzewam, że dla lamp z MDF nikt takich nie da. bo to połączenie wysokiej temperatury żarówek z chemią MDF.Ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaO 25.02.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Może rzeczywiście. Zresztą to była malutka firma, mogli robić to nielegalnie. Albo zwinęli interes, albo gdzieś funkcjonują, ale pewnie już ich nie namierzę . Dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts