Izabela Wawrzeń 25.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witam a ja tak sobie pomyślałam ,że można byłoby umieścic suszarke do naczyń pod zlewem gdzies w szufladzie na takiej wysokości aby nie było zbyt nisko do wkładania i wyjmwania naczyń ,szuflada mogłaby mieć przewiewne dno i być dość głęboka ,to tylko mój pomysł nie wiem czy by się to sprawdziło ,ja też mam problem z umiejscowieniem suszarki mam zlew przy oknie ,a jedyne miejsce na suszarke to obok okna jakoś wydaje mi się ,ze może mi to sprawiać trudność z korzystania tej suszarki ,suszarka w szufladzie dla mnie byłaby alternatywą poniewaz nie będe miec zmywarki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/suszarka-do-naczyn-gdzie-macie,t152588.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts