DPS 26.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Sorry ale słowo "zapaszki" źle mi sie kojarzy...:/ Cos w stylu "zapaszki spod paszki" blllleeee ps. ale idea fajna z tym ze nie uwierze ze zapachy/perfumy "własnej produkcji" przebija takie Aqua Allegoria Pamplelune A w życiu Brygidy! Co my byśmy wtedy kupowały? I co z moim Opium albo Elizabeth Arden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wątek umarł? A tak się fajnie zapowiadał (wyłączając kilka wygłupów). Ja dziś przeglądałam jakąś stara gazetę i znalazłam kilka przepisów. Jeszcze nie sprawdzałam, więc nie wiem, czy to skuteczne. 1. Z przeciętych na pół pomarańczy usuń delikatnie miąższ. Za pomocą najmniejszych foremek do ciasta z pozostałej skórki powycinaj otworki. W środek wstaw podgrzewacze. Tak powstałe świeczniku ułóż dla lepszego efektu na paterze wypełnionej kryształkami wonnej soli, perełkami do kąpieli apbo ziarnami kawy. 2. Do pucharków można nasypać ziarna kawy i umieścić w nich podgrzewacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czy sa jeszcze jakies przepisy .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tutaj jest do pobrania artykuł o olejach i octach aromatyzowanych, może się komuś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo fajna stronka Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Proszę bardzo, Państwo się częstują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts