anjamen 25.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Czy ktos ma takie grzejniki i jak się sprawują? nasz instalator nam polecił własnie takie (wymaganie było żeby były płaskie) ja wybrałam buderusa ale nie pola nam buderusa, podobna mial sporo reklamacji. Pomózcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 25.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam Cosmonovy u siebie, od prawie 4 lat. Grzeją do tej pory, takie ich zadanie . Pozatym wszystko Ok. Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alkatraz 27.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 cosmonovy to jedne z lepszych grzejników. przy tych samych wymiarach co u innych producentów mają troszkę większą moc, co jest związane z gęstszym upakowaniem radiatorów. Są bardzo dobrze zgrzane (wysoka jakość) Poza tym wg klientów są najbielsze Ja montuję je u klientów już wiele lat i do tej pory nigdy nie miałem reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts