peterka 04.11.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Szukam kosztorusu domu do 150m. Chciałbym oszacować koszty. Może ktoś poda gdzie znaje kosztorys. (Archiwum przeszukałem-brak) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 04.11.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Też chetnie zapoznam się z przykładowym kosztorysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 04.11.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Widzę że Legionowo. Ja tez tam buduję. Gdzie budujesz w L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 04.11.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 My też będziemy budować na granicy Legionowa z Chotomowem.Gdzie Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja legionowo przystanek. Fajna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.11.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Jeśli macie upatrzony projekt z tych gotowych to wycenę podeśle wam architekt. Jeśli jeszcze nie macie nic sprecyzowanego to poszukajcie czegoś najbardziej wam odpowiadającego i napioszcie to biura o podesłąnie kosztorysu. Z praktyki wiem, że między podobnymi projektami z różnych biur różnic w takich kosztorysach są często ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 05.11.2003 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Szukam kosztorusu domu do 150m. Chciałbym oszacować koszty. Może ktoś poda gdzie znaje kosztorys. (Archiwum przeszukałem-brak) 0 Polecam płytkę załączoną do 11 numeru Muratora. Znajduje się tam kosztorys domu (ok.145m2 z garażem) w wersji taniej i drogiej. Zawsze można cos z tego wyciągnąć Pzdr Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Budowa na bałtyckiej w legionowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 05.11.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 jeszcze raz . gośc to ja.budowa na bałtyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.11.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 A ja mogę polecić ZBIORCZE ZESTAWIENIE KOSZTÓW, choć uważam, że troszeczkę ... albo i dużo przesadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 07.11.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 "A ja mogę polecić , choć uważam, że troszeczkę ... albo i dużo przesadzili" Witaj!W ktora strone uwazasz ze przesadzili, bo ja mysle, ze ze nie doliczyli nieco. Tzn to sie da za te pieniadze. Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.11.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Uważam, że przesadzili z takimi kosztami. To samo można zrobić za niższe pieniądze. A jeżeli myślisz inaczej podaj przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczole 11.11.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Na stronie http://www.archtim.pl do niektórych projektów dołączone są kosztorysy. Myślę, że znajdziesz tam coś dla siebie. Jeśli chciałbyś pobawić się w sporządzenie kosztorysu zamów bezpłatny katalog domów na płycie CD z firmy Probud - więcej informacji znajdziesz na stronie http://www.probud.poznan.pl.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts