madazlotko 22.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 w temacie zdjęć, może uda mi się w końcu coś wrzucić - na mojej wsi internet wolno śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 23.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 easy, czy mi sie wydaje? ale dostęp do Twojej wanny jest utrudniony , jak tam wejść i wyjść czy sie nad nią nachylić, może to zdjęcie przekłamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 26.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 VTS, dostęp do wanny nie jest taki zły Dorosły musi po prostu stanąć w miejscu wnęki okiennej i wtedy spokojnie do niej wejdzie. U nas wanna zrobiona jest tylko i wyłącznie pod dzieci, a te nie będą miały problemu z wejściem Wojteeek, ścianka kolankowa, z tego co pamiętam, ok. 90 cm. Umówiliśmy montaż kuchni na 11-12.02. Czyli niedługo przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 26.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Z radości mi się zdublowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola82 27.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam wszystkich sympatyków Z40. Mam ogromną prośbę, czy może ktoś przesłać mi skany lub zdjęcia schematów instalacji w z40 na adres [email protected]. Z góry dziękuję i przesyłam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 04.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam wszystkich sympatyków Z40. Mam ogromną prośbę, czy może ktoś przesłać mi skany lub zdjęcia schematów instalacji w z40 na adres [email protected]. Z góry dziękuję i przesyłam pozdrowienia Już wysłałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 12.03.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam. Kuchnia super:). Czy można by zobaczyć więcej pomieszczeń Pani domku?? Np. mało kto pokazuje zdjęcia dolnej łazienki. Nie tylko ja pewnie byłabym wdzięczna za więcej zdjęć. Wkrótce mamy zamiar rozpocząć budowę z40 Pozdrawiam:) mada to jesteś zadowolona że budowa nabrała tempa. Front robót przygotowałaś dla fachowców, teraz tylko terminowość i do przodu. Radość z każdego efektu. Zdjęcia wrzuć koniecznie, zobaczymy jak Twój domek pięknieje. Z ptaszkami postapiliście słusznie wyprowadzając gniazdo na zewnątrz. Jak się mieszka poza miastem kontakt z przyrodą jest b. bliski. Gorzej z komarami i muchami, trzeba specjalne siatki montować i wydatek znowu. Nasz dom skończony ale wokoło niego teren pobudowlany i ugór i to jest dopiero wyzwanie aby przekształcić go w ogród [ATTACH=CONFIG]119457[/ATTACH] Jeszcze pokażę naszą kuchnię, nie że się chwalę ale jak dobrze jest usytuowana w projekcie z40[ATTACH=CONFIG]119458[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 13.03.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witaj Agato, no to wszystko przed Wami, powodzenia, kiedy wchodzicie na budowę? "zetka 40" jest idealna pod każdym względem, stwierdzam to po przeżytej pierwszej srogiej zimie. Dużo można by opowiadać o domku .....Co prawda to nie wątek wnętrzarski ale wkleję fotki abyś miała wyobrażenie jaki parter jest przestronny i funkcjonalny. Łazienkę dolna mamy większą bo źródło ogrzewania jest w piwnicy. doradzam wykusz (powiększyliśmy) fajnie się tam siedzi i obserwuje ogród. Stół oddzielajacy kuchnie od salonu też jest znakomitym rozwiązaniem u nas, ciągle jest oblegany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 14.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witaj Agato, no to wszystko przed Wami, powodzenia, kiedy wchodzicie na budowę? "zetka 40" jest idealna pod każdym względem, stwierdzam to po przeżytej pierwszej srogiej zimie. Dużo można by opowiadać o domku .....Co prawda to nie wątek wnętrzarski ale wkleję fotki abyś miała wyobrażenie jaki parter jest przestronny i funkcjonalny. Łazienkę dolna mamy większą bo źródło ogrzewania jest w piwnicy.[ATTACH=CONFIG]176422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176424[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176425[/ATTACH] doradzam wykusz (powiększyliśmy) fajnie się tam siedzi i obserwuje ogród. Stół oddzielajacy kuchnie od salonu też jest znakomitym rozwiązaniem u nas, ciągle jest oblegany. pozdrawiam Super, bardzo dziękuję. Mamy zamiar rozpocząć budowę za 2, 3 m-ce, może wcześniej (załatwiamy teraz ostatnie formalności). Mam jeszcze pytanie czy wymiary domu są jak w projekcie (poza wykuszem) czy powiększaliście go, bo faktycznie wygląda przestronnie:). Kuchnię myślałam zamknąć, żeby uniknąć tych wszystkich oparów na meblach w salonie, ale otwarta kuchnia na salon w tym projekcie wygląda bardzo ładnie i zachęca, by tak ją zostawić:). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 14.03.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 gabaryty domu bez zmian. Zainstaluj wyciąg nad kuchenką. Wstawisz ściankę działową i z kuchni powstanie klitka, cały urok wnetrza pryśnie. Zresztą jest wielu zwolenników zarówno "kuchni zamkniętej jak i otwartej". powodzenia w realizacji wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 14.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Przestronność parteru zależy jeszcze od tego jakie i ile mebli w nim ustawimy To zdjęcia z podobnej perspektywy do tego, które wkleił VTS: http://imageshack.us/a/img22/6423/14323521.jpg http://imageshack.us/a/img441/3046/60307536.jpg http://imageshack.us/a/img35/6215/86081266.jpg http://imageshack.us/a/img832/9621/93624329.jpg Mała łazienka: http://imageshack.us/a/img401/9378/imag0284r.jpg http://imageshack.us/a/img706/4461/imag0285p.jpg http://imageshack.us/a/img59/5048/85406841.jpg Mieszkamy od 10 lutego i jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 14.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) easy78, z czego jest podłoga w łazience? wygląda bardzo ciekawie. BTW dziękuję za umieszczenie zdjęć, VTS również Dzieki Wam, osoby, które dopiero zaczynają budować Z40, mogą zobaczyć gotowe już wnętrza. Uwielbiam oglądać fotki z Z40 i już nie mogę sie doczekać budowy, więc proszę Was o, w miarę możliwości, więcej zdjęć. Edytowane 14 Marca 2013 przez sawanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 14.03.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Na podłogach jest tzw. microcement. Zresztą miejscami na ścianach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 15.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Zdjęcia BOMBA!!!! Dziękuję w imieniu wszystkich zaczynających swoją przygodę z budową domku . Pokochałam ten projekt jeszcze bardziej:). Ten salon jest naprawdę fajny. Myślałam o likwidacji wykuszu, ale u Easy78 i VTS wygląda bardzo fajnie. Hmmmmm........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 15.03.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aaaaaa i mam jeszcze pytanie, czy w łazience na dole zmieści się pralka???? Pytanie do tych, którzy nie zmieniali wielkości dolnej łazienki. Po zdjęciach ciężko to ocenić:/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 15.03.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 My nie zmienialiśmy. Pralka się zmieści, ale zrobi się z tej łazienki kompletna dziupla wtedy. My mamy pralkę w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 15.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 easy78, czy zmieniałeś wielkość okna w kuchni, czy zostawiłeś tak, jak w projekcie? Ja mam zamiar umieścić pralkę w łazience na poddaszu (kosztem kabiny prysznicowej) i teraz się zastanawiam, czy takie rozwiązanie uda się w tej łazience? A może uda się zmieścić wannę, kabinę prysznicową i pralkę. Easy78, podpowiesz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 16.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Pytałam o pralkę, bo na początek chcemy zrobić niestety tylko dół (wersja bez garażu:)) i gdzieś to pranie trzeba będzie robić. Z czasem jak góra zostanie zrobiona planuję przenieść ją właśnie na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Agata - ja na pralkę i suszarkę przeznaczyłam miejsce w kotłowni. Nie chciałam w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 17.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ja też bym tak chciała, ale my będziemy mieli (nie mamy innego wyjścia) piec na paliwo stałe, więc pralka i suszarka w kotłowni odpada:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts