Agnieszka821 07.08.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 [quote name=easy78 http://imageshack.us/a/img22/6423/14323521.jpg Witam, mam pytanie co do ilości gniazdek w kuchni. Mam w zamyśle podobnie zabudować kuchnie a niedługo pojawi sie elektryk i musimy juz zdecydowac Czy ta ilosc jest wystarczajaca podczas zamieszkiwania? pozdr:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 08.08.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Agnieszka, na tej ścianie z okapem mam 2 podwójne gniazdka - jedno widac na focie (od salonu) i drugie w narożniku. Jeszcze jedno podwójne jest schowane w szafce, w lewym (od okna) narożniku. Pytanie czy planujesz mieć na stałe ustawione jakieś sprzęty na blacie (np. ekspres do kawy czy inny robot kuchenny)? Jeśli nie, to gniazdek jest aż nadto. Jeśli tak to też powinno wystarczyć Mi w każdym razie jest wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 08.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mam do Was pytanie: JAK ROZWIĄZALIŚCIE KWESTIĘ KĄCIKA RTV?Może macie jakieś fajne pomysły, które mnie zainspirują!?!Chciałabym, żeby to było coś nowoczesnego. Ostatecznie skończy się na jakiejś szafce/komodzie, ale może są jakieś fajne oryginalne rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka821 08.08.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 easy78 Dziekuje za odpowiedz Na pewno mi to ułatwi sobotnie spotkanie z elektrykiem. W planach na ten moment jeden stojacy termomix a tak to chwilowo podlaczane tostery itp Mogłabym jeszcze dopytac o te schowane w szafce, jak sie do nich dostac? czy to takie "w razie w" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 08.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mam do Was pytanie: JAK ROZWIĄZALIŚCIE KWESTIĘ KĄCIKA RTV? Może macie jakieś fajne pomysły, które mnie zainspirują!?! Chciałabym, żeby to było coś nowoczesnego. Ostatecznie skończy się na jakiejś szafce/komodzie, ale może są jakieś fajne oryginalne rozwiązania? może w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126220-pokażcie-swoje-salony/page147 coś Cię zainspiruje albo napisz tam swoją prośbę a forumowicze z pewnością doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 08.08.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Agnieszko, szafka jest po prostu otwierana VTS, dzięki! już sobie ten wątek namierzyłam i od rana go oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 08.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jutro spróbuję zrobić jeszcze zdjęcia schodów z dołu. Z niecierpliwością czekam na te zdjęcia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka821 08.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 easy78, hehe chyba zle ujełam pytanie z tym to juz bedziemy kombinowac przy projekcie mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 09.08.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No to najpierw jeszcze schody dla sawanny: http://imageshack.us/a/img198/7657/m99z.jpg http://imageshack.us/a/img43/3627/ordx.jpg http://imageshack.us/a/img546/5006/xbtp.jpg A teraz szafka z gniazdkami dla Agnieszki821: http://imageshack.us/a/img543/2256/2ely.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka821 09.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 i wszystko jasne dziekuje. W ogóle bardzo fajnie to wszystko wyglada, super domek. Juz bym chciala miec ten etap. pozdrawiam, milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 17.10.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wątek zamarł, ale mam nadzieję, że ktoś jeszcze tu zagląda. Mam pytanie ws. telewizora: gdzie Waszym zdaniem najlepiej go umieścić? - na ścianie z kominkiem - tak jak w projekcie - czy polecacie inne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 19.10.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 sawanna, my mamy na ścianie z kominkiem. Wszystko działa bez problemu, nie nagrzewa się specjalnie. Choć facet o wykończeniówki sugerował, że może być inaczej. W przyszłym tygodniu będę miała docelowy mebel pod telewizor (w końcu) to mogę zrobić zdjęcie poglądowe.Inne ewentualne miejsce na tv widzę na ścianie przeciwległej do tej kominkowej. Ale my mamy duży stół pod tą ścianą (ustawiony bliżej kuchni) i dla nas to się "gryzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 20.10.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 w salonie nie ma innej mozliwości, jak pisze easy przy aneksie kuchennym stoi stół, wszystkie ściany mają otwory okienne i drzwiowe a przeciez trzeba jeszcze rozsiąść się wygodnie. Kąt w wykuszu jest idealny. Można ewentualnie zainstalować za ściana w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 31.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Easy, skąd jest ten piękny stół w Twoim salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 31.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 sawanna, zrobiła nam go firma Kurt Royce. Ale przyznaję, że z tą firmą powiązany jest zawodowo mój mąż, więc cena dla nas była inna niż rynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 05.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuję za odpowiedź, easy78. Będę szukać podobnego stołu, bo Twój naprawdę mi się podoba. Moi Drodzy, za jakieś dwa tygodnie będę miała montowaną elektrykę. Podzielcie się, proszę, swoimi doświadczeniami, pomysłami, przemyśleniami w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 17.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 sawanna, ja mam jedną radę - róbcie duuuuużo gniazdek Nam się wydawało, że zrobiliśmy duuużo, a i tak za mało i w paru miejscach nam brakuje. Bierz pod uwagę nie tylko samą użytkowość domu jako takiego, ale pamietaj też o gniazdkach w miejscach gdzie planujesz jakiś "wystrój wnętrza", który będzie wymagał podłączenia do prądu. To taka babska rada, bo technicznie nie znam się na tym zupełnie. A, polecam też w sypialni, po obu stronach łóżka, lekko nad podłogą nie tylko gniazdka, ale też wyłączniki/włączniki światła - wchodząc do sypialni włączasz światło, robisz co masz do zrobienia , a potem wygodnie, nie wstając z łóżka wyłączasz światło i idziesz spać. Fajne to jest mamy już do końca urządzony meblowo kącik tv. pokażę jak tylk oustawię mojego mega kaktusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 17.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 easy78, dziękuję za radę z włącznikami światłą przy łóżku. Wcześniej na to nie wpadłam, a na pewno wykorzystam tę radę. A zdjęć, już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mój salon w z40: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 05.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia, piękne kolory, uwielbiam szarości. Gdzie masz zaplanowany tv? A może w ogóle zrezygnowaliście z niego w salonie? Gdzie można zobaczyć więcej zdjęć Twojego Z40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts