Amelia 2 25.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zapraszam do komentarzy, wszelkie uwagi, rady mile widziane, krytykę też zniosę mężnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.02.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dobrze, że zaczęłaś, tylko na razie pod komentarze pokazuje się dziennik drugi raz i gdzie ja biedna pisać mam? Usuwam się więc z dziennika i pierwsza wpisuję w Twoje komentarze. To niezłe przeboje Twoja rodzina miała Znam to z opowiadań ile zachodu w mojej rodzinie kosztowało utrzymać do dziś włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amelia 2 daj jeszcze linki w swoim profilu bo nie wiem czemu widać linki w klubie budujących 50-latków, ale w dzienniku się nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Amelio Kliknij prawym przyciskiem myszy na obrazek, na końcu listy masz właściwości, tu skopiuj adres http.... wstaw między img i oto obraz sie pojawi http://www.inwestprojekt.com.pl/projekty/_foto/w-0116.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 O rany Nie każ dłużej czekać, pisz, pisz bo ciekawość mnie zżera i zdjęcia jakie daj, pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 O, dzięki za pomoc, będziesz współtwórczynią mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No kobieto! Czytałam z zapartym tchem i nie mogę doczekać się reszty Twojej relacji... Podziwiam Cię szczerze i życzę rychłej przeprowadzki i rozpoczęcia lepszego etapu w życiu. Pozdrawiam z pewnością będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 O, dzięki za pomoc, będziesz współtwórczynią mojego dziennika będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No kobieto! Czytałam z zapartym tchem i nie mogę doczekać się reszty Twojej relacji... Podziwiam Cię szczerze i życzę rychłej przeprowadzki i rozpoczęcia lepszego etapu w życiu. Pozdrawiam z pewnością będę tu zaglądać Dzięki, ale do przeprowadzki jeszcze dłuuuuuuuga droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 przybiegłam się przywitać ciekawe co będzie dalej.... będę zaglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.03.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam serdecznie, przeczytałam Twój dziennik, też niedawno zaczęłaś pisać ale komentarzy masz już 5 stron! Co się stało z Dobroszką, coś jestem do tyłu Na każdym wątku trafia się jakiś cham, a najczęściej są to sprzedawcy,którzy nie znosząc krytyki swoich produktów agresywnie i nie przebierając w słowach obrażają porządnych ludzi Też z jednym takim miałam starcie na forum z mojej okolicy i tylko czekam kiedy tu się wtrąci. Prymitywów nie wychowamy, musimy ich ignorować, chociaż jest to przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dobroszka najbardziej odczuła chamstwo ludzkiej ingerencji w naszą prywatność. Bardzo nam wszystkim przykro że skończyło się to aż tak drastycznie (usunięcie dziennika). Mam nadzieję że już nikogo z nas niespotka to włażenie z butami w nasze dzienniki i komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 05.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Piękny dziennik, zazdroszczę umiejętności krasomówczych, pozdrawiam, życzę powodzenia, trzymam kciuki, będę na pewno wiernym czytelnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.03.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzięki za odwiedzinki zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Rozumiem, że blisko rok jak pracujesz w tej firmie ? Bo zupełnie pogubiłam się w czasie I przyznaj się - uzupełniasz dziennik o zaległe zdjęcia, czy to ja czytając niektórych nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.03.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No, tak co mi przyjdzie do głowy do dopisuję Patrz Pani, jak ten czas leci, to faktycznie prawie rok, a ile przez ten czas się naumiałam, zwłaszcza w temacie komputerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myślę, że budowlanie też się mimochodem doszkalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nieustająco! Forum budujących 50-latków, forum ziomków, forum Planetowiczów, Murator, Buduję Własny Dom itp. do poduszki a i tak mam mętlik w głowie, aż boję się tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mętlik to będziesz miała dopiero jak ruszysz i zaczniesz wyborów dokonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts