Gosiek33 23.12.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img42.imageshack.us/img42/5287/domek1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_eLWzWfpT8BA/TRMcTK-f6FI/AAAAAAAACF8/antauUt7UVw/BN2010_PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 28.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) http://images43.fotosik.pl/490/6e4cec46d35677b5.jpg Stary rok mija lecz marzenia zostają Niech one się Tobie wszystkie spełniają i z nowym Rokiem niech los się Twój zmieni a ogród życia wnet zazieleni Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Aneta_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 28.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Gratuluję przeprowadzki z jednej strony zazdroszczę że masz już za sobą miesiące udręki z fachowcami, metariałami i cieszysz się świętami przy kominku etc z drugiej strony masz rację - co ze sobą zrobic jak juz się to wszystko skończy, zostaje ogród, dekorowanie domu etc. Ja też należę do tych osób które muszą gonić królika. A może to przyzwyczajenie ponieważ od 10 lat tułamy się, przeprowadzamy z miejsca na miejsce .. trzeba będzie znaleźć jakieś hobby czy coś ? może łódka, żagle te sprawy ... ? a może dłuuugi wypoczynek w słońcu. Oj należy Ci się należy ! na zachętę przesyłam to http://images50.fotosik.pl/491/57e36470fc8e55b4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Odgadłaś moje marzenie - dotknąć prawdziwej, żywej palmy! Ale wczasowanie dla mnie kończy się po 3 dniach, potem nie wiem co ze sobą zrobić, nudzę się i zżera mnie sumienie że nic nie robię, wolę łączyć odpoczynek z ogródkiem:yes: Ewentualnie może być jakaś wycieczka ale to za parę latek, jak dożyję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Przeczytałam cały dziennik. Wciągnął mnie. Fajnie piszesz. Gratuluję przeprowadzki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.12.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Przyciągnęły mnie drewniane skosy Fajnie prowadzisz dziennik i jesteś wielka - sama zbudowałaś piękny dom! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36306&d=1293805582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.01.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Za gratulacje dziękuję, chociaż domek nie jest tak pięknie wykończony jak inne oglądane - przyznaję- z nutką zazdrości na fm ale cieszę się z niego bo jest mój:lol2: i duma pierś rozrywa gdy siedzę przy kominku i wspominam początki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 06.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Amelio, jechaliśmy na sylwestra do szwagra - od strony jednostki - i miałam okazję zobaczyć Twój domek po drodze fajnie się prezentuje, na prawdę możesz być z siebie dumna ! A i mój małż chyli czoło przed Tobą - jego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.01.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dzięki, rosnę!!!! w dumę Wiele prac w domku jest nie do końca zrobionych tak jak być powinno, ale o tym wiem tylko ja;) i generalnie jest ok, zwłaszcza gdy przestrzeń życiowa powiekszyła się prawie dwukrotnie, a to dopiero dół Za rok jak sąsiedni plac się zabuduje, pewnie już nie będzie widać mojego domku z szosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 kciuki trzymam za jak najniższy wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.01.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A Ty już jakiś dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A Ty już jakiś dostałaś? nie wywołuj wilka z lasu Co jakiś czas cytuję Ciebie i grożę, może to zmotywuje M do działania. Już pozbierał część papierów i niby wie ,,wszystko" ale musi dopiąć to na ostatni guzik by z kierbudem się spotkać by ten sprawdził czy cała papierologia zebrana i już można składać teczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.01.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) nasza gmina ma w nosie przepisy budowlane i wszelakie odbiory, jeśli jest stan umożliwiający użytkowanie ( nie mylić z zamieszkaniem) to podatek od chałupy i działki budowlanej trzeba płacić http://www.we-dwoje.pl/masz;nieruchomosc;-;pytaj;o;podatki,artykul,14390.html Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nawet nie chcę wiedzieć jak jest u nas, na razie głową o mur walę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 14.01.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Cześć Amelia:bye: Daaawno tu nie zagladałam,właśnie nadrobiłam zaległości i.....no cóż : jesteś BABA Z JAJAMI jeśli mogę sobie pozwolić na takie określenie.Moje gratulacje!!!!!Naprawdę jestem pelna podziwu,ile rzeczy zrobiłaś sama,będziesz dla mnie ispiracją przy wykończeniówce Pozdrawiam i życzę wielu wspaniałych , spokojnych chwil przy cudnym kominku i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.01.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witaj, a co u Ciebie przez ostatni rok się wydarzyło? Skoro myślisz o wykończeniówce to pewnie wiele..... pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Toż wiosna u Ciebie na całego Jutro rano idę do ogrodu w poszukiwaniu jej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 17.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Nooo,trochę zrobione,trochę spartaczone:(..Dobrze,że ta odwilż przyszła i trochę popadało,przynajmniej się przekonałam,że kominy mi źle obrobili,jutro maja poprawiać. Okna już są,drzwi wejściowe i brama do garażu tyż,wewnętrzne drzwi czekaja na montaż.Tynki w środku są,wylewki są,instalacje są ....Ekipa na wykańczanie mnie juz wstępnie umówiona,stolarz już czeka żeby robić podłogi i okiennice,tylko mnie się o tym wszystkim myśleć na razie nie chce ;)Zapadłam w budowlany sen zimowy W lecie w największe upały postanowiłam zagospodarować kawałeczek działki.Pod wieczór,kiedy słoneczko już tak nie paliło a komary jeszcze nie atakowały skopałam fragmencik(jak kopałam,to miał wielkość hektara co najmniej ) ,usuwając chwasty,następnie rozplantowałam wywrotkę ziemi ( musiałam wyrównać,bo u mnie spadek jest, i zrobić tarasik) i na jesieni zasadzilam cztery jabłonki.Jak nie będą chciały tam rosnąć,to się zapłaczę... A teraz próbuję się zmobilizować do rozliczenia Vatu... Pozdrowionka jeszcze z bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts