Amelia 2 24.06.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Marzę o tym sprzątaniu tylko ta pogoda dobijająca, prawie 2 miesiące w plecy Przecież gdybyśmy chcieli wymiękać to zamieszkalibyśmy w GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 i podobno całe lato takie ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 NIEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witaj Amelio! Przeczytałam Twój dziennik "od dechy do dechy", dzielna jesteś kobieta! I jeszcze starcza Ci energii, żeby taki ciekawy dziennik pisać! Na pewno będę dalej kibicować pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.06.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam w moich skromnych jeszcze-nie-progach, pędzę z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A zapraszam, zapraszam!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, w przelocie ale masz radochę oglądając jak dom się wyłania, i wyłania i już zaraz dachówkę dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.07.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dachóweczki nie dostanie tylko blachodachóweczkę miło że znalazłaś chwilkę w pędzie serce rośnie codziennie gdy widzę zmiany, ale zdecydowanie wolałabym być na Twoim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witaj oj tak , ale to sie gdzieś zatrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Amelio ale grzyby oj zjadłabym takie, szczególnie kurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.07.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kurki będą jutro do jajecznicy a pozostałe udusiłam i zjadłam, akurat porcja dla jednej osoby bo dziecię nie jada grzybów w tej postaci Podobno kurek jest tym moim zagajniczku i w pobliskich wbród ale szkoda mi na razie czasu na spacery po lesie, jest tak mało pogodnych dni tego lata a tyle pracy, że już się martwię czy zdążę do września przygotować teren do przeprowadzki moich dużych roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O, Twój domek nabrał kształtów! A jaki fajny pomidorek parapetowy. U mnie by się za długo nie uchował, pewno nie zdążyłby dojrzeć. Dlatego na parapecie mam tylko przyprawy. Swoją drogą, trzeba będzie pomyśleć o jakichś ładnych pojemnikach na nie do nowego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To dzieje się u Ciebie Amelio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 27.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 8 sztuk cegieł?!?To z aptekarską dokładnością trzeba wyliczać...he,he, to nie będę miała problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.07.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 8 sztuk cegieł?!?To z aptekarską dokładnością trzeba wyliczać...he,he, to nie będę miała problemu niestety, nie wszystko tak się da - zostaje mi ok. 30 pustaków wentylacyjnych, 13 Leiera wyciąg+wentylacja, ponad 4 palety pustaków H+H i mnóóóóstwo desek, ale przynajmniej te da się "zagospodarować" jesienią gdy koza zawita do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj Amelio, to miałaś się z wodą przerabiałam podobne sprawy zanim dach nie został przykryty, co za ulga potem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wiesz Amelio, że mieliśmy takie same myśli by zostawić od dołu belki ale koszty ogrzania takiego pomieszczenia + muchy które stadami tłukły się o folię dachową skutecznie nas do tego pomysłu zniechęciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Amelko, trafiłam dziś rano do Twojego Dziennika wiedziona ciekawością, dlaczego decydujesz się na przesadzanie tej pięknej sosny limby. I... teraz dopiero skończyłam go czytać Jesteś niesamowita! I w ogóle brak mi słów podziwu dla Twojej energii, dla wiedzenia do czego dążysz i na budowie, i w ogrodzie. Kibicuję Ci całym sercem! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.08.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 O qurczę, zaskoczyłaś mnie Gdy zobaczyłam Cię jako gościa w moim dzienniku spodziewałam się jak najgorszego.... A ja wcześniej czytałam Twój, podobają mi się płytki tarasowe i pies -też kiedyś miałam bullkę. Twój dom to bliźniak czy taki rozłożysto-symetryczny? Ciekawa jestem jak wyglada od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 O qurczę, zaskoczyłaś mnie Gdy zobaczyłam Cię jako gościa w moim dzienniku spodziewałam się jak najgorszego.... Ohżesz Ty małpo zielona!Za szczerość? ;) A ja wcześniej czytałam Twój, podobają mi się płytki tarasowe i pies -też kiedyś miałam bullkę. Twój dom to bliźniak czy taki rozłożysto-symetryczny? Ciekawa jestem jak wyglada od frontu Nie mam dziennika, ale czasem wklejam zdjęcia, pasujące do tematu. Dom jest najmniejszym, jaki dało się zbudować bliźniakiem (15,70 x 9,50 m) i w mieszkaniach na górze mieszkają nasze dorosłe pociechy (czekamy na wnuki ) Od frontu ma werandę, w której zamontowaliśmy schody na górę (rozdzielone ścianą), żeby nie zabierały miejsca na dole, a młode miały niezależne wejścia. Cały parter w obu połówkach domu jest na razie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts