Amelia 2 25.11.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam po długiej przerwie spowodowanej ogromem pracy na budowie Pani neurolog podrapała po stopach, kolanach i rękach pokręciła mi głową na wszystkie strony i stwierdziła brak jakichkolwiek uszkodzeń a te drobne dolegliwości same mają minąć. Najważniejsze że zwolnienie przedłużyła, w pracy zawitam dopiero 7 grudnia A jak stwierdzą że beze mnie firma też istnieje? Mam straszne zaległości forumowe, nie wiem kiedy nadrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Bardzo dobre wieści Amelio powodzenia i spadam do domu, mieszkam już sobie prawie Bez wielu rzeczy, ale da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.11.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zajrzę do Ciebie bo nie wiem czy masz już gaz, ale skoro mieszkasz to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć Amelio, dobrze, że wszystko dobrze! Te historie zawrotowe mogą być związane nie z głową, a z szyją na przykład, mówiłaś, ze był lekki uraz? Jeżeli jeszcze boli, można poleczyć maściami p-zapalnymi, także jakieś ćwiczenia stabiloizujące odcinek szyjny pomagają. Jeśli chodzi o styro na podłodze, chyba widzialam lepszą dokumentację fotograficzną, niż u mnie. Ale gdzie to było? Chyba u Majkiego! cieszę się, że do mnie zaglądasz, a dlaczego tak cichutko?? pozdrawiam, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.11.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nieśmiała jestem Muszę pędzić na budowę więc jutro opiszę co się dzieje a dzieje się oj dzieje.... styropian mam już za sobą byłam u super bioenergoterapeuto-ustawiacza i potwierdził to co sugerujesz, że to lekki uraz kręgów szyi - poprzesuwały się ździebko, ścisnęły żyłki i mózg był niedotleniony! Delikatnie ustawił i jest prawie ok, neurologi powinni u takich jak on brać lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://img686.imageshack.us/img686/7533/zyczeniaforum2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt - wiele ciepla, radości, spokoju i czasu spędzonego z bliskimi... http://img137.imageshack.us/img137/2149/choinkayczenia.jpg ...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kiedy siądziesz do stołu w ten najpiękniejszy wieczór roku, w wieczór narodzin Syna Bożego, kolęd, płatków śniegu, ciepła i spokoju, Pomyśl o człowieku, który jest od Ciebie na odległość myśli, Odłam dla niego kruszynę opłatka, bo człowiek jest od Ciebie na odległość wyciągniętej ręki (...). By w tę noc nie było samotnych, by krzywe stały się prostymi, by wszyscy byli dobrej woli, a nad światem panował pokój http://img692.imageshack.us/img692/2844/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Amelio, jestem pełna uznania dla Twoich osiągnięć To niesamowite jak udało Ci się tyle dokończyć tuż przed nowym rokiem WIELKIE GRATULACJE ! Trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dzięki, gonię Was jak mogę ale zasługa to wielka fachmanów, którzy jacyś przyzwoici mi się trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba wiosną wprowadzisz się na dobre na zewnątrz to u Ciebie prawie wszystko zrobione i przed mrozami zdążyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.12.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Odpowiednie podanko i zima zaczekała, ale widać brakowało załącznika bo jeszcze 3 dni mogłaby się wstrzymać żeby dokończyć kostkę Wiosną to już na pewno,chociażby na betonową posadzkę się wprowadzę Z poważniejszych ale koniecznych robót zewnętrznych został taras i zjazd z drogi z mostkiem. Jak ogrzeje się chałupka na tyle żeby dało się nocować w duże mrozy to sprzedam swój murowany przyblokowy garaż i na trochę robótek starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 To taj jak u nas, garaż Babci też trochę robotę do przodu podciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fototube.pl/pictures/happynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Amelio, to się masz z tym ogrzewaniem jak to znowu zamarzła woda w kaloryferach a podłogówka nie odpalona czy tam woda też nie zamarzła Jak miałaś minusowe temperatury w domu My za to wydajemy kolosalne sumy na ogrzanie domu gazem z butli, teraz to już nawet tygodnie 2 butle nie obsłużyły - te mroziska nas do ruiny doprowadzą. Zamiast parapety robić, czy też tynki czy cokolwiek innego kasa z dymem idzie a i gaz ostatnio podrożał o 10 PLN na jednej 33 kg butli A tak w ogóle jestem coraz bardziej pełna podziwu dla Twoich umiejętności i wytrwałości ... tylko coś synowie mało współczulni czy Ty z tych co to sami radę dadzą sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie jest tak źle, minus to był tylko na poddaszu i na chwilę podłapało ale szybko podgrzalismy i poszło ciepełko, teraz na górze jest +14 a na dole +12st. Podłogówka na dole nie miała powodu by zamarznąć bo farelka cały czas chodziła a i kozunia dogrzewała, nigdy nie spadło poniżej +4. Coś się dzieje przy wtyknięciu kabelka od sterowania podłogówki dolnej do pieca. Kabelek nowy, piec też a robi się zwarcie O kosztach ogrzewania to mi lepiej nie mów, co drugi dzień kupuję 6 woreczków (po 20zł/szt) ekogroszku, dziennie idą spokojnie 2, reszta się suszy. Synkowie jeden pracuje ale i tak bardziej obchodzi go dom dziadków w którym mieszka i mieszkać będzie jako że ma olbrzymie podwórko i rząd garaży dla swoich pojazdów ( 3 ciężarówwki i 1 osobowy) a drugi, artysta..... delikatna dusza i rączki, wolę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts