Amelia 2 19.03.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cieszy mnie wizyta nowego gościa 40 km od Mińska w stronę Warszawy, hmmmmm toż z Mińska do W-wy jest 38km czyli gdzie osiądziecie? Macie już wybrany projekt? Kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 19.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hehe, no to znaczy, że mój mądry miaużon mi nakręcił w głowie Działkę mamy w Otwocku, więc teraz pewnie lepiej będziesz wiedziała Projekt... O ile nam się nie zmieni to Z12 w wersji drewnianej z pracowni Z500. Kiedy zaczynamy - ha dobre pytanie. Jak uda nam się sprzedać to mieszkanie Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Otwock to ja znam, mój stryj tam mieszkał, z pobliskiego Józefowa jeden mój pies pochodził, a z Wólki Mlądzkiej moja następczyni chociaż wszędzie mówi że ona otwocczanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 19.03.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ups... Amelka... My działkę mamy w Wólce Mlądzkiej właśnie... Ale w lesie nie w tym skupisku wiejskich chałup - koło nas nie ma nikogo. No i Wólka to rzeczywiście już od dłuższego czasu Otwock... To ostatnia dzielnica miasta na północno-wschodniej ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Sie narobiło ale gdy ona się rodziła to była wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 19.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No nawet jak tam byłam 15 lat temu z rodzicami to to dalej głucha wieś była Jednym słowem ze wsi pochodzi babsko, i niestety nie pomogą żadne przechrzczenia na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Nawet i imię ma wsiowe - "Maryśka" http://www.bandyci.org/img/nenene.gif oj, żebym znów gafy nie palnęła...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 19.03.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ha,ha No jak dla mnie żadna gafa A co? Zagląda tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A wiecie, że mój domek powstał z kasy za sprzedaną działkę niedaleczko Was kawałek dalej w lasy nad Świdrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.03.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ha,ha No jak dla mnie żadna gafa A co? Zagląda tu? Nie posądzam jej o to Ale powraca moda na stare imiona i ktoś mógłby się poczuć urażonyhttp://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/zamyslony_03.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.03.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A wiecie, że mój domek powstał z kasy za sprzedaną działkę niedaleczko Was kawałek dalej w lasy nad Świdrem To piękna musiała być ta działkahttp://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/smutek_12.GIF ale za to domek macie śliczny i też w ładnym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hej Amelio miałam kłopoty z netem i nie miałam większości powiadomień Ale dziś czytam Twój dziennik możesz jakoś bliżej wytłumaczyć na czym polega działanie wałka przy sufitowego bo nijak nie kumam używałaś go już? Z tym gazem to rewelacja - kciuki trzymam a propos róż różowe pnące Qeen of Endland miałam w ubiegłym roku identyczne z Lidla - zachwyciło mnie zdjęcie kwiatów - niestety nic z nich nie było, ale spóźniłam się z posadzeniem ich do ziemi i to mogło być powodem, że totalnie zaginęły Tym bardzie będę kibicować Twoim i śledzić będę ich rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.03.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 http://foto2.m.onet.pl/_m/3cb8f82128e123f658b32df5b1fa05ee,6,19,0.jpg na drucie powinien być futrzasty wałeczek ale akurat zdjęłam go do mycia najlepiej jak jest z długim włosiem. Wałek przesuwa się po ścianie tuż pod sufitem w poziomie, plastikowa żółta płytka trze się po suficie a do moczenia wałka w farbie odchyla się ją żeby nie umazać farbą. Po południu zrobię zdjęcia poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ok czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 22.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, a ja mam pytanko jelsi chodzi o parapet na którym stoi wiosenny kiwtek od pnai sasiadki - jakiej grubosci macie parapety 2 czy 3 cm? Bo ja właśnie stoje przed dokonaniem wyboru. PS. Stacje PKP Minsk Mazowiecki mijam jak jade w moje rodzinne strony - moja stacja to Miedzyrzec Podlaski.A z Mińska to mam szwagra - ukchanego bo jak do tej pory to jedynego:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.03.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zdecydowanie 3cm! albo i wiecej Dwójkę mam tylko w kuchni, ale jest on wąski. Duży i cienki wygląda fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Amelio, masz piękne, drewniane skosy na poddaszu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Bardzo za instrukcję dziękuję teraz kumam Spękania po smarowaniu gruntem wychodzą i nie mają żadnego znaczenia, po farbie znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.03.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Amelio, masz piękne, drewniane skosy na poddaszu!! A Ty decydujesz się na te półokrągłe czy płaskie deseczki? Osobiście trochę bym się bała kurzu na półokragłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.03.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Bardzo za instrukcję dziękuję teraz kumam Spękania po smarowaniu gruntem wychodzą i nie mają żadnego znaczenia, po farbie znikają Ale tynkarza postraszyć trochę nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts