Gosiek33 02.08.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Amelio a jakiej przeglądarki używasz? Mam Firefoxa i tu komenty wyglądają normalnie, chyba, że akurat informatycy w Muratorze pracują - właśnie zaginęły blogi użytkowników, mój chyba tylko przypadkiem się otwiera, może dlatego, że mam go podwójnie Ciekawa jestem czy zrobią Ci parapety na zamówienie ? A jasne kolory górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 03.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja tez mam firefoxa i wszystko ok, jak dla mnie lepiej niż przed zmianami.amelio sprawdź przez link czy się dostaniesz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53507-BUDUJ%C4%84CY-W-OKOLICACH-MI%C5%83SKA-MAZOWIECKIEGO&p=4223039#post4223039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.08.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Na razie nie mam swojego komputera a w służbowym jest Explorer, właśnie mi koleżanka zainstalowała najnowszą wersję ósemkę i też mi nie otwiera niektórych stron:eek: poczekam aż dyrekcja pójdzie na urlop i wtedy poeksperymentuję bo gdy zainstalowałam Google Chrome to nie mogłam wejść w pocztę służbową a akurat dostałam polecenie odpisania kontrahentowi:eek: bardziej obeznana osoba szybko mi odinsalowała ale było gorąco.... Aneta_S chcesz może na dokształt pisma budowlane typu "Buduję dom" "Mój Dom" itp, mam ich cały stos a już nie czytam bo wszystkie rozumy zjadłam i nie będę ich targać na nowe śmieci a wyrzucić mi szkoda. Gosiek parapety troszkę jeszcze poczekają. Malowałam próbnie Endurą Nuss i przeraził mnie ciemny kolor w puszce, na desce sosnowej wyszło po pierwszym razie coś a'la dąb ale taki brudnawy nie złoty, tak ma być czy nie taki odcień wzięłam? Jak to wygląda po drugim malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Amelio, dobrze trzeba wymieszać lakier w puszcze (ale po co Ci to mówię ) pierwsze pociągnięcie jest być może dębowe, ale drugie zdecydowanie wydobywa kolor i parapet robi się nawet zbyt jasny w stosunku do okleiny okna. Popróbuj na kawałku oheblowanej sosny Popatrz, popatrz tylko przejeżdżałaś i od razu, mimochodem upolowałaś takie cudo .... Ja w rejonie Koła bywam raz na jakiś czas, ale zupełnie nie w tym czasie gdy handlują a i czasu wtedy nie mam zupełnie Wstaw jeszcze raz kominek, bo zdjęcie się nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 12.08.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Bardzo chętnie przyjmę te gazetki jak Ci szkoda wyrzucać daj znać jak mogłabym odebrać, może w Mińsku gdzieś byśmy się spotkały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Amelio masz już dom pełną gębą skoro ogień w kominku płonie... i jeszcze szczęście z tymi kolektorami - nie będziesz palić w piecu od wiosny do jesieni - zimą to różnie bywa - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.08.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Już się przyzwyczaiłam że prosto po pracy jadę do domu ale na noc wracam do bloku, chociaż coraz niechętniej. Gdyby sytuacja mieszkaniowa mnie przymusiła to pewnie już dawno bym się przeprowadziła a teraz to nawet zanocować nie mogę bo nie mam tam żadnego tymczasowego leża, więc wykańczam na gotowo coby już stałe meble przewieźć Z solarami będzie super o ile rzeczywiście plany wójta uda się całkowicie zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.08.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Gosiek gdzieś czytałam ale mi umknęło, czym malowaliście podbitkę i jak to się ma do okien złoty dąb, bardziej zbliżone niż Endura Nuss? Wciąż nie mogę się zdecydować czym pomalować ćwierćwałki przy oknach, które muszą zamaskować niedoróbki tynkarza:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 podbitkę malowaliśmy Bondexem o takim przy samych oknach drugie malowanie jest nieco bardziej czerwone, jednak u nas podbitka, rynny, okna stanowią całość kolorystyczną - są identyczne czekam z niecierpliwością na pogodę by tynk można kłaść Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności i teraz na dodatek sama kładziesz panele pełen szacum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.09.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Eeeee tam, nic wielkiego, ze styropianem pod wylewki było gorzej bo hektarów ogrom, docinania mnóstwo, sypało się toto, termin gonił a głowa i kark dokuczały po świeżo nabytym wstrząsie mózgu panele przy tym to układanie klocków;) Pogoda na tynki zapowiada Wam się super, ciekawa jestem jaki kolor wybraliście:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Stanęło na Caparolu Savana 18 miało być jasno, bardzo jasno budyniowo na razie podkład wygląda na biały ale obróbka okien chyba już pokazuje kolor właściwy. Byle nie padało - jutro zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Amelio o cywilizacji nic nie powiem natomiast bryczkę bym sobie zostawiła jako fantastyczny gadżet, bo widzę, że w znakomitej jest formie Duża wiata a pod nią bryczka jako siedzisko ogrodowe w cieniu, taka niby altanka. Aczkolwiek pewnie sentymentem jej nie darzysz, a każdy świeży grosz na budowie się przyda http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/rolleyes-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Oj darzę sentymentem, darzę ale żadne dziecię nie odziedziczyło po mnie końskich zamiłowań i szkoda żeby takie cudeńko się marnowało, poprzedni właściciel woził w niedziele dzieci po parku i bryczuszka była zadbana aż lśniła, nie to co teraz:eek: górę domu trzeba pomału wykańczać więc każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No to wtopa kompletna, chyba wasza firma raczej tego pana polecać nie powinna, widać, że fachowiec z niego jak z koziej d.... trąba Współczuję i życzę by zostało to jak najlepiej poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Popatrz, w przyrodzie równowaga musi być. Jak jeden nawalił i popsuł to trafili Ci się wykonawcy, że ze świecą szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.10.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Stąd wniosek- młokosom, cwaniakom dziękujemy, nie ma to jak stary dobry fachowiec, tylko takich już coraz mniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oj to święta prawda Może i ja się załapię na takiego fachurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Amelio a może sprawisz sobie - tak na wszelki wypadek wykrywacz prądu np tu http://www.armand.pl/p61,tester-fazy-napiecia-przewodow-i-pradu-amprobe.html tu co prawda w archiwum http://archiwumallegro.pl/wykrywacz_aeg_md_75_metalu_pradu_miedzi-823391974.html ten najlepszy ale ciut drogi http://www.sklep.gembit.pl/index.php/przyrzady-pomiarowe/inne/wykrywacz-metalu-i-pradu.html ale zorientuj się. Myślę, że jakieś tego typu urządzenie zawsze się może we własnym domu przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.10.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Miałam pożyczony ale nie wskazywał precyzyjnie punktu gdzie leci kabelek tylko tak mniej-więcej. Elektryk mówi że żaden wykrywacz nie pokaże z dokładnością co do centymetra ale może się myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Kurcze a mój elektryk mówił, że są takie co dobrze pokazują tylko nie mówił ile takie ustrojstwo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts