Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Planety2 Amelii2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D:D najpierw parapety, potem drzwi wewnetrzne a jak sie rozpędzę to i zewnętrzne bo niezbyt piękne ale za to moja sunia już przy nich przesiaduje i przez dolną szybkę drogę obserwuje, dziś obszczekała idących na autobus:)czyli czuje się już "u siebie". Nie, nie, najpierw poddasze potem ogród a na poprawki się na razie nie piszę, poustawiam na parapetach kwiatki, powieszę kiedyś firanki i będę udawała że ich nie widzę;) drzwi wewnętrzne pewnie same szybko się zniszczą i to zmusi mnie do wymiany, oby tylko mój stolarz dożył w zdrowiu i siłach tego momentu...

Dziś kupiłam na targu słoninę dla sikor ale nie mam jeszcze żadnego dużego drzewa więc powieszę ją na metalowej pergoli, przynajmniej koty na nią nie wlezą. Smalec z nasionami też im przygotuję wg Twojego ubiegłorocznego przepisu tylko mam dość daleko i w przeciwną stronę do sklepu ogrodniczego z nasionami, były ze 2 tygodnie temu w LIDLU ale przegapiłam:(

Nie nudzę się, chociaż obroty znacznie zwolniłam, brakuje mi tego "kopa".

Witaj Amelia:welcome:. Przepraszam,że tak późno. Nie mniej jednak gratuluję przeprowadzki:hug:. Piękne masz wszystko, na pierwszym miejscu z ogrodem,ale zachwyciły mnie parapety. Miałaś ogromne szczęście,że dostałaś takiego stolarza,taki fachowiec w dzisiejszych czasach to SKARB:yes:.

Ja również w holu ,ale pod schodami mam maszynę po prababci męża(Kohler). Niedawno dokupiłam do niej szufladkę,muszę tylko ją wyczyścić,bo jest nadgryziona przez korniki,zresztą jak maszyna:(.

Gratuluję jeszcze raz :D

Witam w moich skromnych progach:bye: Dziękuję za gratulacje ale Wy dużo szybciej uwinęliście się z budową i wykończeniem, podziwiam smak i odwagę przy wyborze kolorów, pięknie jest! Nie zauważyłam w Twoim dzienniku tak doniosłego wydarzenia jak przeprowadzka:o od kiedy mieszkacie?

Amelio, ołówek to działa gdy wklejasz bezpośrednio z komputera, do wielkość do 800 :p a Syna masz mega zdolnego - koniecznie poproszę o większą fotkę :lol2:

zmieniłam bo coś bez sensu napisałam ;(

jakiej wielkości zdjęcie wklejasz z komputera?

Edytowane przez Gosiek33

a przez URL prosto, tylko naprzykłąd wklejasz zdjęcie na http://imageshack.us/

tam klikasz browse i zaznaczasz w komputerze zdjęcie, które chcesz wkleić,

potem masz wybór wielkości 640x480 lub 800x600 (też wchodzi na forum choć obcina nieco ale po kliknięciu i tak widać pełną wielkość)

na koniec robisz klik prześlij teraz

po załadowaniu masz do wyboru opcję: kod forum klikasz, zaznacza się sam (u mnie) kopiujesz ten kod i bez żadnych dodatków wklejasz w swoją wiadomość

http://img96.imageshack.us/img96/1871/niebieskid.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a ten wiersz Uploaded with ImageShack.us możesz bezkarnie skasować :rolleyes:

Amelia, ogarnia mnie dzika (ale pozytywna!) zazdrość na widok Twojego piękniejącego ogrodu! Czytałam u Ciebie o świerkach serbskich - mamy ich trochę przed domem i też im zafundowałam kwaśne podłoże!!!!!! Ale rosną o dziwo już 3 rok i nic im póki co nie dolega....

Pozdrowienia, Magda

Edytowane przez kraktom

Witaj, ale Ty przecież masz bardzo ładny ogródeczek! Jeszcze nie ogarnęłam moich 1200m2, robię kawałkami bo ziemi wszędzie trzeba nawozić i to taczkami z drogi więc schodzi się trochę. Po tej zimie zmienię część planów żeby było gdzie śnieg składować bez szkody dla roślinek, a wiosną zaczynamy kopanie oczka wodnego, już nie mogę się doczekać:D

Pozdrawiam:bye: