Amelia 2 25.02.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Fortepian to moje marzenie, w dzieciństwie lubiłam jeździć w gościnę do wuja który go miał i godzinami tłukłam w klawisze ale nie wiem czy sama kiedyś się dorobię....... języki, hmmmm jak już wszystko zrobię i będę się nudzić, o ile nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Oj widzisz i mnie chyba podgryza, bo zapomniałam, że używanie komputera mu szkodzi a myślałam, że papiery już złożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.02.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 naprawdę sama budowałaś ten cały dom ? a ktoś Ci pomagał ? Sama ale z pomocą murarzy, hydraulików, elektryka, cieśli, tynkarzy, dekarzy, elewatorów, glazurników........ :Dnad którymi w większości trzeba było stać " z kijem" i kontrolować. Teraz wykończenia i poprawki po fachowcach robię sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.02.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Oj widzisz i mnie chyba podgryza, bo zapomniałam, że używanie komputera mu szkodzi a myślałam, że papiery już złożyłaś Też tak myslałam........ ale lada dzień........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Amelio napisz tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123341-Wpisy-w-cudzych-dziennikach/page5 admin powinien przenieść wpisy z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.03.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Aleś Ty mądra, kobitko, już piszę, dzieki:yes: Edytowane 1 Marca 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie mądra, tylko tak w oko mi wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.03.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witaj! Dopiero dzisiaj odkryłam Twój dziennik i z przyjemnoscią przeczytałam. Ty jesteś chyba z tego przysłowia: "Gdzie diabeł nie może tam babę pośle..." U Ciebie juz odbiór a ja dopiero na poczatku przygody z budowaniem. Pozdrawiam z Podlasia i wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.03.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam, witam i pędzę do Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 W końcu i u Ciebie ptaszki przyszły na wyżerkę Wiewiórka raczej nie pasie się z miseczki. U mnie wiele gatunków ptaków i małe i duże, myszy... ale wiewiórka nigdy nawet nie zainteresowała się ziarnem. Obejrzyj ślady zostawione przez tego zwierza - dwa wykrzykniki, z tym że pałeczki rozchylone dość szeroko na zewnątrz - to trop wiewiórki. One teraz cały czas ogryzają szyszki Jakbyś kamerę internetową miała, to mogłabyś złapać w obiektyw tego głodomora. Może to jakiś pies? moje ciągle wyskubują ze śniegu resztki, które z góry spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.03.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 zdjęcia ciemnawe robione przez szybę ale te ślady właśnie jak wykrzykniki wyglądają, w dodatku są i na parapecie:o Za chińskiego nie mogę wkleić zdjeć przez ImageShaka, nie wiem jak i gdzie wkleić kod forum:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Amelio wklejasz Forum Code zgodnie z poniższym - to co widać http://img27.imageshack.us/img27/49/imageshackhf.jpg http://img716.imageshack.us/img716/4467/forumcode.jpg (ten drugi wiersz - Uploaded with =http://imageshack.us]ImageShack.us - cały możesz sobie od razu wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.03.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie rozumiem:oops: czy to Forum code gdzieś wklejam ( gdzie?) czy w miejsce Forum code coś wklejam ale przy kasowaniu wraca mi cały czas do pierwszej strony:o"(ten drugi wiersz - Uploaded with =http://imageshack.us]ImageShack.us - cały możesz sobie od razu wykasować " a gdzie to jest? Cholercia, tępa jakaś jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Amelio jak już Imageshack wgrał Ci zdjęcie (dla forum najlepiej ustaw wielkość 640xcoś tam - wybierasz z listy) to wklejasz link z Forum code - to po prawej stronie - klikasz, jak się zaznaczy robisz ctrl+C (razem naciskasz te klawisze na klawiturze) potem ustawiasz znacznik myszką w okienku gdzie piszesz wiadomość i robisz ctrl+S - i gotowe kliknij sobie [prze wysłaniem zaawansowana edycja a potem będziesz miała dostęp do podglądu - wtedy zobaczysz co Ci wlazło czekam na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.03.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Próba pierwsza. Tępawy uczeń: Amelia. Cierpliwy nauczyciel: Gosiekhttp://img15.imageshack.us/img15/5778/obraz110f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.03.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Yes,yes,yes:rotfl: jeszcze tylko zapamiętać...... To jaki zwierz mógł dreptać po moim tarasie? Edytowane 3 Marca 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Żeby nie zapomnieć... trenuj i wklejaj różne zdjęcia, aż będziesz to robiła z zawiązanymi oczami Kurcze nie wiem co to za ślad z mojej książki - Tropy i ślady zwierząt wynikałoby, że to wiewiórka. Zobacz (jeśli jeszcze są) czy widać na dnie ślady pazurków pooglądaj sobie: http://ognistykrag-techniki.blog.onet.pl/PRZYRODA-tropy-ssakow,2,ID190897633,n Najlepiej przydybać okiem ale ja na ten przykład widziałam.... no nie wiem co, wyglądało na wieeeelką wiewiórkę. Ruda zwierzyna, wielkości kota, siedziała na drzewie i wygryzała sobie jakieś pchły lub coś innego, potem drapała się tylnymi pazurkami po pysku. A ogon miała jak wiewióra tyle, że mocno rudy i duuuuży. Może to kot? ale za krótki - oglądałam przez lornetkę, niestety siedziało toto wysoko na drzewie, więc nie mogłam ocenić za dobrze patrząc pod światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.03.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Jakiś mutant? :confused:a może krzyżówka wiewiórokot:oTo u mnie to wiewióromysza:D rozstaw śladów i długość skoku jak u myszy leśnej tym bardziej że do ziarenek przyszła ale brak śladu ogona i obecność na parapecie wskazuje na wiewiórkę, będę w ten weekend czatować. Edytowane 3 Marca 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Też skłaniałabym się do myszy... tyle, że bezogoniastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Tarkett powiadasz a czym lepszy jest. Chodziłaś już po nim? Czy mniej stuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts