Gosiek33 25.11.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dobre, dobre, nie wiedziałam, że z Ciebie taka intrygantka - oby takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.11.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zaraz intrygantka, uczynki dobre spełniam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 07.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 witam, a mój amant kiedyś poleciał do suni, którą właściciel bardzo strzegł: siatka była zabezpieczona i rzeczywiście dzieci z tego nie było, ale ona (sunia) oparła się tyłem o siatkę, a mój amancik chociaż - przepraszam - polizał sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ależ wygodną będziesz miała zimę Nie dziwię się, że żadnego filmu możesz do końca obejrzeć Fajne Mikołajki U mnie w tym roku same szpitale - pierwszy w moje imieniny, drugi w urodziny... a trzeci dziś w Mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ale superancki fotel http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-excited002.gif Jaka szkoda, że nie buja się w tej leżącej pozycji.... Spałoby się w takim czymś jak w kołysce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 08.12.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ale superancki fotel szkoda, że nie buja się w tej leżącej pozycji.... Spałoby się w takim czymś jak w kołysce... nooooooo, szkoda......... Gosiu co Was tak prześladuje? Jeśli to nie sprawy chirurgiczne to nieustająco namawiam na ALVEO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Niestety to cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Przywitam się grzecznie i powiem , że jestem pod wrażeniem.WSZYSTKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 16.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Aaaaaaaaaa dodać jeszcze chciałam ,że dzięki Twojemu dziennikowi nie popełniliśmy błędu w obróbce okna dachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.12.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 :yes:Miło mi że mogłam być użyteczna:yes: sama korzystałam z doświadczeń innych forumowiczów i teraz wiedzę swoją przekazuję następnym Ale to jeszcze nie wszystko......... mam nowy pomysł na łazienkę górną ale o tym wkrótce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ależ u Ciebie ciepło... u mnie jakiś mlecz zakwitł i trawę trzebaby kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.12.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tak bardzo ciepło to nie jest, w końcu to ileś km na wschód i z 2 stron odkryty teren, czyli wygwizdów gdy zawiewa z północy lub zachodu:o może pod korą tak im ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Racja, może kora swoje robi. Posadziłam w październiku jakieś cebulki - szafirki, tulipany, irysy cebulowe, krokusy i jakieś jeszcze coś, przykryłam igliwiem, a niektóre od razu w zielone zaczęły grać Co będzie wiosną? Swojego hiacynta to choć do domu do wazonika możesz uciąć, ale co z resztą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img412.imageshack.us/img412/9122/wesolychswiatfmaa400201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://kartki.net.pl/kartki/4/131.JPG Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 24.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta, Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia życzy Agata z rodzinką http://img402.imageshack.us/img402/3311/bozenarodzeniekartkizzy.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Kolorowo u Ciebie Powiedz skąd masz prąd do światełek zewnętrznych? - gniazdko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Tak, z lewej strony drzwi mam gniazdko i jeszcze na tarasie i przy wyjściu gospodarczym z tyłu - wszystkie się przydają http://img641.imageshack.us/img641/6307/obraz484u.jpg Uploaded with ImageShack.us mam też wyprowadzone ale jeszcze nie podłączone 3 kable ziemne: do przyszłej wiaty śmietnikowej, za tarasem do pompki oczka wodnego i do domku gospodarczego. Widziałam na allego fajny sztuczny kamień z 4 gniazdkami, tylko kosztuje ponad stówkę Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Z boku przy tarasie i z tyłu mamy gniazdka, a z przodu jakoś nie pomyśleliśmy nie da się więc na zewnątrz zapalić lampek Może kiedyś nas najdzie i przewiercimy się na balkon ? Właśnie tak myślę, czy nie ma lampek na akumulatorki-baterie, przewód nie byłby potrzebny A wypoczynek bardzo pasuje... i teraz masz prawie komplet z ,,leniwcem" - wiesz mam jeszcze stare mydło do siodeł, tyle, że nie mam skórzanych mebli by je czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Kolorem to może one pasują, ale tylko kolorem........ a leniwiec jest super wygodny więc na razie będzie w salonie, przynajmniej na zimę. Skoro masz mydło to o resztę już łatwiej;) tak kiedyś pomyślałam gdy w sklepie łowieckim w Warszawie trafiło się siodło - a było to za komuny gdy praktycznie nic nie było, to siodło zostało z zamówienia klubu jeździeckiego więc je kupiłam a wkrótce i koń się pojawił, bo o konia łatwiej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts