Gosiek33 26.01.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Toż to cała drabina Mam nadzieję, że już wszystkie wytępiłaś. Zatkaj dziury ... wełną stalową - nawet szczur takiej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziura będzie zabudowana ale to jest w środku domu, w łazience, trzeba coś wymyśleć żeby z zewnątrz do domu się nie dostawały:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No patrz, a sunia leni się ? Myszy to coś tak na jesieni zaczynają schronienia na gwałt szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie leni się, o nie, wspina się na ściankę z nosem w górze ale dostępu do źródła intrygującego zapachu nie ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Amelio już wcześniej przekonałam się, że te kupne wynalazki to świństwo, albo zleżałe Ostatnio wymyśliłam podstawkę plastikową pod kwiatek przybita gwoździem do stojącej dechy - kołka w to łychą nakładam smalec roztopiony z nasionami słonecznika, siemienia nie chcą ruszyć, ale u mnie głównie sikorki. Koniecznie trzeba dodać nieco oleju żeby aż tak się smalec w kamień nie zamieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.02.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Też muszę tak zrobić.... słonecznik ma być łuskany? Sypnęłam do karmnika trochę kaszy jęczniemmej i grochu łuskanego oprócz mieszanki ziaren i wszystko zostało migiem wyjedzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Słonecznik łuskany, jak nie chcesz potem sprzątać łupin - sypałam i kaszę i płatki i łamane jakieś ziarna kupowane na targu specjalnie dla ptaków, ale teraz najprościej i najtaniej wychodzi mi słonecznik, resztą sikorki raczej gardzą i tylko myszy i moje ,,ptaszki" potem to wybierają z ziemi Słonecznik i smalec kupuję w Lidlu, nie wiem czy koło ciebie jakiś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ale echo piękne miałaś, myślę, że żadne zdjęcie nie odda w pełni tego zjawiska - szkoda, że nie widziałam go. Ostatnio czytałam książki i nosa nie wyściubiałam z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.02.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Gamonica ze mnie, powinnam Ci smsa wysłać żebyś wyjrzała przez okienko:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A myślisz, że u mnie ten sam księżyc świeci? ale zawsze sms mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.02.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 U mojej mamy 20km ode mnie na wschód jest ten sam, to może i u Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O rany ale się narobiło ale coś musisz mieć skopane z obróbką dachu ? Skąd taka woda na rynnie spustowej, a roztapiający się śnieg powinien być w rynnie a nie chlapać wodą na dół. Mam nadzieję, że Twój cyprysik będzie się miał dobrze, u sąsiadów ubiegłej zimy duża już conika była cała zlodowaciała, ale wiosną już była jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 W powierzu w cieniu było -12st to co kapało to z nawisu śnieżnego w zacisznym koszu między dużym dachem a daszkiem nad wejściem. Śnieg tu leży od pierwszych opadów gdy jeszcze było na plusie, w czasie silnych mrozów zlodowaciał, zakrył wlot do rynny i to co słoneczko przygrzeje leci sobie po wierzchu. 2 dni kombinowałam ze zdjęciami bo kiedyś już próbowałam się zarejestrować w Imageshacku i zapomniałam jak się nazywam:rotfl:ale w końcu się udało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Bardzo cieszę się, że rozpracowałaś tego ImageShacka To kiepsko z tym koszem, już czytałam niepochlebnie o koszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Mój dekarz mówił że najbardziej cierpią w tej sytuacji dachówki, właśnie w koszach często pękają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.02.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Znów mam problem z ImageShackiem:bash: wklejam registration link który mi przysłali, podaję swojega maila a oni twierdzą że ten mail jest już zajęty! Proszę o pomoc, co mam robić krok po kroku żeby się zarejestrować, a może jest jakiś inny sposób wklejania zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A jesteś pewna, że skopiowałaś to co jest obok ,, Kod Forum" ? bo tylko to wklejone da Ci zdjęcie a nie Kod Alt Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tfu nie o to pytałaś Kiedyś też tak miałam, potem to minęło, ale jakieś 3 miesiące temu zarejestrowałam się na mowy login i hasło i teraz mam ok. Mam nadzieję, że taka ,,operacja" przywróci Ci ImageShacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.02.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie dochodzę do tego momentu, bo nie udaje mi się zarejestrować! a raz się udało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts