Gosiek33 26.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 mój wąż też w nogach był i jest, choć teraz zakładam w uchwycie różom nie wystarczy kopczykowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.09.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 parkowym i małym rabatowym na pewno wystarczy, pnącym mogą podmarznąć pędy w ostre zimy a najgorzej jest z piennymi, w miejscu szczepienia na bank przemarzną mądrzy radzą żeby je przyginać koroną do ziemi i obsypać ale u nie nie ma jak bo 2 rosną na zboczu obrośniętej skarpy przy tarasie no i bałabym się że się złamie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 buuuuuuuuuu, zostaje więc mata słomiana.... i nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Fajny mebel jeszcze jak umywalkę wpasujesz będzie super, tylko jedno ale nie jest za wysoko? I jeśli nie tajemnica ile dałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.09.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 chyba niedrogo - 820 za komodę razem z lustrem komoda ma 75cm wysokości więc raczej za niska :Dale dojdzie blat 2-3cm a zawsze można jeszcze dokleić kawałek pod nóżki. Małych dzieci w domu nie ma a sama wolę trochę wyżej umywalkę ze względu na kręgosłup.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 820 ale masz chody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.09.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 nieeee, żadne chody, na allegro wykopałam, sama się mocno zdziwiłam gdy zobaczyłam cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Czekam więc jak pokażesz ją na docelowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.09.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 :rotfl:no to se jeszcze poczekasz.......na razie będzie stała pod schodami jako schowek na materiały i narzędzia wykończeniowe, ale zawsze to już kolejny krok do celu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.09.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 ładny mi schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 03.10.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Kłaniam się w Komentach.Przygnało mnie tu z Jesiennego Klubu Duskusyjnego.Uwiebiam czytać pozytywnych, szczęśliwych ludzi.Podziwiam Twoje budowanie i roślinki. Pozdrawiam caałą Rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.10.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam, witam nie za duża ta moja rodzinka ale może kiedyś się powiększy, ważne że wreszcie jest nam dobrze w życiu pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.10.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 mirela99 nie mogę ci odpisać na prv bo masz zapełnioną skrzynkę, jeśli tu zaglądasz to odpowiadam na temat węgla- lekki to chyba jest drzewny, brunatny to tak jak zwykły drobny węgiel. Już dokładnie nie pamiętam, chyba po 17 zł za worek płaciłam a starczył mi na obsypanie 5 róż. Wychodzi dużo drożej niż kora ale niektóre rośliny nie znoszą zakwaszania i na pewno nie rozkłada się tak szybko jak kora. Nie wiem tylko jak zabezpieczyć rośliny na zimę, z kory robi się kopczyk i ok:o szkoda mi przysypywać węgiel ziemią czy kompostem, może na zimę go wygrabić?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 zimą straszą, a u Ciebie prymulki się śmieją kręgi podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.11.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Pomysł z kęgami ściągnęłam od forumowej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Oj, jak ciepło mi się zrobiło na widok kwitnących Piruetek. Nie mam jeszcze tej odmiany, ale jest w chciejstwach różanych. A Twoje hortensje są cudne, ogrodowe mi się tak bardzo podobają, ale tak bardzo mnie wkurzają, że wymarzają czasem mimo zabezpieczeń. Ale jak się patrzy na to Twoje różowe cudo, to może warto zaryzykować. Komoda jest odjazdowa! Już wiadomo, że będziesz miała zaj....ą łazienkę. Super. No i brawo brawo za deseczki w studzienkach. Jak tylko je zobaczyłam to od razu wiedziałam po co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Amelio, a gdzie Ty się podziewasz ? Zmiany obrazkowe na ścianie dokonane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.12.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jestem, jestem:bye: u siebie w dzienniku nie piszę bo nie mam kiedy porobić zdjęć ale czytam wytrwale co u innych, chociaż rzadko się ujawniam. W domu na razie prawie bez zmian - ani listew ani obrazków ani żyrandoli, no nie, jeden przybył, do wiatrołapacza :)za krótkie teraz są dni - wstaję gdy jeszcze ciemno, wracam po pracy gdy już ciemno i nic się nie chce... Tej zimy inaczej zabezpieczyłam rośliny na zimę niż poprzednio, czy lepiej to się okaże;) w niedzielę coś cyknę i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zabezpieczyłaś rośliny... no tak a ja wcale ...wiosną się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts