Gosiek33 16.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 U mnie ma być ,,system" z czterech rynien - wkopane rury kanalizacyjne - pomarańczowe - i one odprowadzać mają wodę do ,,studni" z dwóch i pół kręgów - tyle mamy na składzie , reszta wody rozleje się w dorobionym do tego oczku wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 zaraz po 30-stce chyba musze założyc grono rówiesnicze Piękny wiek, kiedy to było no czas leci zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z tym kamieniem nieźle wyszło i co się z nim stanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Trafi do ogródka od frontu pod oknem kuchennym będzie rosła obok niego brzoza czerwonolistna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to z tą padliną to koszmar Dobrze, że znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to z tą padliną to koszmar Dobrze, że znalazłaś wielki koszmar toż to by śmierdział cały dom później dobrze, że odkryłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Na samą myśl niedobrze mi się robi Dziś nie wytrzymałam i pojechałam do centrum ogrodniczego - wróciłam z wierzbą Iwą ze ślicznymi baziami Balkon mam duży, jest gdzie hodować Już zaczynają zwozić nowe roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Bukszpan ma to do siebie, że wolno rośnie, ale sadzonki wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.03.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Pięknie w doniczce, a wyobrażasz je sobie w ogrodzie między roślinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wyobrażam sobie bo tak miałam, tylko że zmarzł mi biedaczek gdy parę lat temu najpierw wielkie śniegi przyszły a potem chyba mrozy wiosną. Całego musiałam wyciąć, ale na szczęście odbija powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 chłop nie chciał się przyznać, że baba lepiej prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Niestety, te typy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 oj te chłopy ale za to jak niektórzy są kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.03.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a kwestia sposobu dostarczenia towaru - będziesz zgłaszac reklamacje? już zgłosiłać? a kto zapłaci za szkody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Anetina ja już się nabrałam bo zapominam, że to na razie nie dziennik a ,,wstecznik" Czekam kiedy dojdziemy do dnia dzisiejszego Chyba, że to właśnie ostatnie działania na budowie jakie się odbyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.03.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Od razu z placu boju zadzwoniłam do hurtowni a na wszelki wypadek następnego dnia zawiozłam na piśmie reklamację Odpisali, przyjechał przedstawiciel H+H i pan z hurtowni, zdjęć porobili, kombinują żeby na producenta zwalić.Ustaliliśmy że przyjadą gdy zacznie się budowa, rozpakujemy najlepsze palety, przeliczymy ile jest sztuk uszkodzonych a najgorsze palety wymienią w całości jak będzie można wjechać ale kiedy to będzie Na razie bajoro że amfibią tylko można http://foto2.m.onet.pl/_m/d327dfd3eed323d7c4f5fc2f38f4e47e,12,19,0.jpg choć zdjęcie ciut wcześniejsze dziś wygląda to podobnie Przedstawiciel H+H często bywa w naszej firmie w ramach współpracy więc nie boję się że będę chcieli się wymigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.03.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Anetina ja już się nabrałam bo zapominam, że to na razie nie dziennik a ,,wstecznik" Czekam kiedy dojdziemy do dnia dzisiejszego Chyba, że to właśnie ostatnie działania na budowie jakie się odbyły Jak dojdziemy do dnia dzisiejszego a to już tuż tuż, to pewnie nudno się zrobi Chyba że panowie majstrowie coś atrakcyjnego wykombinuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Anetina ja już się nabrałam bo zapominam, że to na razie nie dziennik a ,,wstecznik" Czekam kiedy dojdziemy do dnia dzisiejszego Chyba, że to właśnie ostatnie działania na budowie jakie się odbyły ja już zgłupiałam to tak dawno? nie, chyba nie czyli pytania będę zadawać w formie przeszłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Anetina ja już się nabrałam bo zapominam, że to na razie nie dziennik a ,,wstecznik" Czekam kiedy dojdziemy do dnia dzisiejszego Chyba, że to właśnie ostatnie działania na budowie jakie się odbyły Jak dojdziemy do dnia dzisiejszego a to już tuż tuż, to pewnie nudno się zrobi Chyba że panowie majstrowie coś atrakcyjnego wykombinuja oj na budowie nigdy nie jest nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przedstawiciel H+H często bywa w naszej firmie w ramach współpracy więc nie boję się że będę chcieli się wymigać Zapomniałam, że masz z tym dobrze Ja się tak zapętliłam poprzednio Jak cieplej będzie to zacznie się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts