Amelia 2 10.07.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 w mokrym świetnie się czuje to coś podobne do przetacznika co rośnie w rowach, znów zapomniałam jak się nazywa, a w ub. roku o tym dyskutowałyśmy.... chyba szwab się do mnie dobiera:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Mam to na mokry teren - krwawnica, zajrzyj do mojego albumu zobaczysz jak cudnie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.07.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 śliczna ale to nie ona, to coś jest łudząco podobne do niebieskiego przetacznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 :no: kupiłam jako krwawnicę i poszłam do ogrodu sprawdzić - mają inne liście - przetaczniki lekko piłkowane, na króciutkiej nóżce z łodygi wyrastają, natomiast krwawnica ma listki lancetowe, tak jakby wychodziły z łodygi i mają gładkie brzegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.07.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 nie mówię że Twoja to nie krwawnica, chodzi mi o to coś fioletowego co rośnie w mokrych rowach i wygląda podobnie do przetacznika a nie jest ani przetacznikiem ani (chyba) krwawnicą gdzieś była dyskusja na ten temat w ub. roku bo nie tylko ja wzięłam to ziele za przetacznika ale nie pamiętam gdzie:eek: a nie w Twoich komentach? muszę poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 tego nie pamiętam jak znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 żartujesz... niemożliwa jesteś - rozumiem, że sunia zaakceptowała i wzajemnie Co syn na nowego lokatora? Na zdjęciu wygląda dostojnie.... i cudny jest - czy to już u Ciebie? raczej jakieś starsze zdjęcie bo krzaki bezlistne Szybko opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.07.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 sama jestem w pracy więc piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Przeczytałam, to niezłe przeboje miałaś ale zżera mnie ciekawość co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Chciała konia zjeść bo płot był, jak płotu zabraknie będzie udawać, że nic się nie stało - to stare doświadczenie opisywanie przez prof. Konrada Lorenza. Jeszcze nie było behawiorystów psich zachowań, gdy on je obserwował i opisywał. trzymam kciuki by psy się zaakceptowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.07.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.07.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Amelio, ja dopiero dzisiaj doczytałam o dogu Jakie to wielkie śliczności są.... Jestem ciekawa jaka będzie reakcja największego i najmniejszego na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.07.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 sama nie mogę się doczekać, sunia na swoim terenie jeszcze takiego zwierza nie spotkała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam Przylazłam tu względem śledzenia losów dożych Piękne psiska pokazałaś a i dzwon mi się wielce spodobał, pozwolisz, że się tu na chwilę rozsiądę i poczytam Twój dziennik od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Przeczytałam i niektóre zdjęcia mnie rozbawiły... np kafelki w kuchni... mam identyczne ( poznałam po dekorkach ) i komplet skórzany bardzo znajomo mi wygląda ( mój niego ciemniejszy, zarówno skóra jak i drewno ) Pozdrawiam. Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.07.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 no popatrz, nawet domy mamy podobne zwłaszcza od wiatrołapa i schodów w lewo:yes: ale Ty masz drewniany czego zazdraszczam:( i podłoga drewnopodobna czego zazdraszczam i szafki w kuchni ceglano-drewniane a nawet lodówka tak samo stoi przy oknie czego akurat nie zazdraszczam bo to okno mam południowe:o tylko mój jest większy dzięki podwójnemu garażowi:) dobrze że małża nie masz podobnego do mojego..... całą noc czytałaś?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 no popatrz, nawet domy mamy podobne zwłaszcza od wiatrołapa i schodów w lewo:yes: ale Ty masz drewniany czego zazdraszczam:( i podłoga drewnopodobna czego zazdraszczam i szafki w kuchni ceglano-drewniane a nawet lodówka tak samo stoi przy oknie czego akurat nie zazdraszczam bo to okno mam południowe:o tylko mój jest większy dzięki podwójnemu garażowi:) dobrze że małża nie masz podobnego do mojego..... całą noc czytałaś?;) Pierwszy niestety był podobny chyba... Pół dnia wczoraj a dziś kończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Amelio i jak, ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No i?!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Amelia, rzeknij nam choć słówko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts