Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Planety2 Amelii2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie mówię że Twoja to nie krwawnica, chodzi mi o to coś fioletowego co rośnie w mokrych rowach i wygląda podobnie do przetacznika a nie jest ani przetacznikiem ani (chyba) krwawnicą:cool: gdzieś była dyskusja na ten temat w ub. roku bo nie tylko ja wzięłam to ziele za przetacznika ale nie pamiętam gdzie:eek: a nie w Twoich komentach? muszę poszukać...

Chciała konia zjeść bo płot był, jak płotu zabraknie będzie udawać, że nic się nie stało - to stare doświadczenie opisywanie przez prof. Konrada Lorenza. Jeszcze nie było behawiorystów psich zachowań, gdy on je obserwował i opisywał.

trzymam kciuki by psy się zaakceptowały :yes:

no popatrz, nawet domy mamy podobne :D zwłaszcza od wiatrołapa i schodów w lewo:yes: ale Ty masz drewniany czego zazdraszczam:( i podłoga drewnopodobna czego zazdraszczam i szafki w kuchni ceglano-drewniane a nawet lodówka tak samo stoi przy oknie czego akurat nie zazdraszczam bo to okno mam południowe:o tylko mój jest większy dzięki podwójnemu garażowi:)

dobrze że małża nie masz podobnego do mojego.....

całą noc czytałaś?:o;)

no popatrz, nawet domy mamy podobne :D zwłaszcza od wiatrołapa i schodów w lewo:yes: ale Ty masz drewniany czego zazdraszczam:( i podłoga drewnopodobna czego zazdraszczam i szafki w kuchni ceglano-drewniane a nawet lodówka tak samo stoi przy oknie czego akurat nie zazdraszczam bo to okno mam południowe:o tylko mój jest większy dzięki podwójnemu garażowi:)

dobrze że małża nie masz podobnego do mojego.....

całą noc czytałaś?:o;)

Pierwszy niestety był podobny chyba...:bash:

Pół dnia wczoraj a dziś kończyłam :)