Gosiek33 27.09.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 W ogóle nie znałam tej rośliny, dopiero zobaczyłam u Ciebie i wygooglowałam sobie - fajny jest i ciekawie wygląda gdy kulki robią się czerwone Miał już taką fazę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kochani pomóżcie...Nagroda idzie na psy pod opieką fundacji...http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,furia,3043,id,t,kid.html#glosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.10.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 za późno przeczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A jak zimowity ostrzegają ? Jak kwitną to mrozy idą Jaką uroczą masz bramkę Twój syn o 5 wstaje to u mnie nieco lepiej o 6 i wozić muszę ją do pociągu na 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Toż to środek nocy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.10.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) A jak zimowity ostrzegają ? Jak kwitną to mrozy idą Jaką uroczą masz bramkę Twój syn o 5 wstaje to u mnie nieco lepiej o 6 i wozić muszę ją do pociągu na 7 rano sama nazwa zimowita mówi o tym co nas czeka... bramka jest z Lidla obrośnięta wiciokrzewem, zresztą też teraz jeszcze kwitnącym:rolleyes: konstrukcja niezbyt solidna zwłaszcza ta stojąca od strony północnej już przerdzewiała i musiałam ją wzmocnić prętami zbrojeniowymi:o moje dziecię ma na szczęście tylko 2 razy na 8 i wożę go na pociąg 6km o godz. 5.50! to faktycznie jeszcze czarna noc... w akademikach miejsc nie ma, pokoje do wynajęcia koszmarnie drogie, za to poznałam system działania " biur pośrednictwa" jakich się namnożyło od metra:bash: redagują baaaardzo atrakcyjne ogłoszenia, zapraszają klienta do siebie, każą sobie zapłacić 190-240zł za miesiąc pośredniczenia, szybciutko podsuwają umowę a potem mówią że tamto ogłoszenie już nieaktualne..... na szczęście nie dałam się nabrać bo zbyt piękne mi się wydawało ogłoszenie - pokój 20m2, dla jednej osoby bez dodatkowych opłat, internet + telewizor plazma w pokoju, to już całkiem mnie powaliło:D za 450zł, pytam w czym jest kruczek? facet się zdenerwował i stwierdził że tak nie będziemy rozmawiać :oobdzwoniłam kilka takich biur i wszędzie była jedna śpiewka - właściciel akuratnie jest w sanatorium ale niedługo wraca i jeśli podpiszę umowę i zapłacę to mi zarezerwują inaczej nic nie obiecują... żeby chociaż jeden wymyślił coś oryginalniejszego, nie, wszyscy o tym sanatorium:D poczekamy, może za 2-3 miesiące gdzieś coś się zwolni, na razie studenci natychmiast wyłapują każdą sensowną ofertę a mieszkaliśmy 10 minut spokojnym kroczkiem do stacji.... wsi się zachciało... Edytowane 15 Października 2013 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 To faktycznie klops, dobrze i tak, że tylko 2 razy w tygodniu, ja muszę jeździć od poniedziałku do piątku Ale z tym wynajmem to rozbój w biały dzień, podejrzewam, że to jakieś oszustwa i w ogóle tych pokoi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.10.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Masz rację, poczytałam opinie o tych "biurach" i faktycznie działają na granicy prawa a nawet poza nim! mnóstwo ludzi oszukują a że ciągle zmieniają lokalizację to trudno ich namierzyć, a teraz podobno ma być uwolnienie niektórych zawodów w tym pośredników nieruchomości i każdy będzie sobie mógł bez uprawnień działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Moich siatek jeszcze nie zdejmuję, ciągle coś lata, jakieś ożywione muchy, komary znowu ciepło się zrobiło czy co? Za to siatka zdecydowanie zasłania brudne szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.11.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Amelio, to teraz wiem czemu nie polubię siatek...i muszę wybrać czego bardziej nie polubię: latających czy siatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.11.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 chyba latająco-gryzące są dużo gorsze:yes: latem siatka nie przeszkadza, praktycznie jej nie widać i na pewno wiosną znów założę. Teraz zdjęłam tylko z okien w salonie i kuchni reszta niech sobie będzie a zwłaszcza w sypialni bo i u mnie rojowiska komarów tańczą tuż przy szybach:eek: ten ptasi zrzut pierwszy raz mi się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 wklejam na chwilę [ATTACH=CONFIG]225244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225248[/ATTACH] Amelię trza zwabić, mocno kwiatkowa jest może się skusi piękne kwiatki sama bym się chętnie załapała, ale nie mam gdzie ich postawić zwabiam Cię, może zaopiekujesz się tymi cudami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 fiołki już przygarnięte zostały te hoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.11.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dałabym się zwabić ale nie wiem gdzie:eek: fijoły to specjalność mojej mamuśki u mnie jakoś źle się czują ale hoje to ja chętnie! właśnie moją dorodną nastoletnią podprowadził mi mój starszy dzieć. Gdzie ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Już nieaktualne , Cronin miała na zbyciu ale już chętny się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 grudniowe koszenie trawy to dopiero masz dużą żywą choinkę, a my po raz pierwszy w domu mamy starą sztuczną ... przynajmniej się nie sypie i też po Trzech Królach ją rozbierzemy A tak po pierwsze spełnienia postanowień noworocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.01.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki:hug: również i Tobie tego życzę bo na pewno jakieś postanowienia masz:yes: podobno ważne są tylko te zapisane:D musiałam trochę popracować bo od nicnierobienia pod łopatką mięsień zwinął mi się w kłębek i bolało jak diabli:o wzięłam 4 masaże, prądy, lasery, nakłuwania igłą i nic nie pomagało:bash: dopiero kopanie w ogródku, koszenie i wywiezienie kilku taczek ziemi z kretowisk przyniosło sporą poprawę Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dobry numer z tym bólem - mnie też bolak w łopatke wlazł (od nicnierobienia) tyle, że po jednym dniu z plastrem ból minął Nie wiedziałam, że takie niezapisane postanowienia nie mają mocy sprawczej Tak czy siak nic sobie nie postanowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.01.2014 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 a ja się tyle czasu męczyłam, nie trzeba było od razu powiedzieć o tym plastrze? wypróbuję przez weekend bo ma padać deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts