Moose 26.06.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Już wiem co zrobić z moimi parapetami... DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.06.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 taki stolarz to skarb niestety ten skarb już nie do wykorzystaniahttp://macg.net/emoticons/crying11.gif lata dźwigania kloców drewna sprawiły że ledwo chodzi ....... a jeszcze chciałabym w przyszłości wy....... wymienić wszystkie drzwi na parterze z tych pięknych laminowanych http://macg.net/emoticons/discontented2.gif na prawdziwie drewniane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.06.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Już wiem co zrobić z moimi parapetami... DZIĘKI nie no, Osia, do Waszych klimatów to aż się proszą takie grube drewniane http://macg.net/emoticons/smile7a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Szkoda, powinien na jakąś rehabilitację się udać, by choć codzienne życie nie było takie trudne a tak z innej beczki - mam pytanie o beczkę w której paliłaś resztki. Używasz jej jeszcze? Miękkie odpadki w 99,9% idą u mnie na kompost, reszta jako odpady bio. Natomiast suche gałęzie, których u mnie niemało (sosny, olszyny) nie bardzo dają się wsadzać do worków, są więc palone raz na jakis czas. Ale już przeszkadza mi ognisko, bo zupełnie nie komponuje się z nowym ,,klombem" Tak sobie myślałam o beczce jak Twoja. Czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.06.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 beczka została na sprzedanej działeczce w RODzie, jak najbardziej się sprawdzała:yes: teraz gałęzie suszę, tnę na drobniejsze i palę w kominku ale marzy mi się rozdrabniacz, to co z niego wychodzi nadaje się na kompost albo do ściółkowania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 do kominka mam jeszcze sterty gałęzi.... rozdrabniacz fajna sprawa tylko szkoda mi co najmniej 5 stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.06.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 rozdrabniacz fajna sprawa tylko szkoda mi co najmniej 5 stów też tak mam:( a na byle badziewie z casto szkoda kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nic...., zostaje mi cięcie sekatorem, tyle, że już nie mam gdzie drobnicy układać, a ostanie łagodne zimy nie dają powodów do ciągłego palenia w kozie masz się z tym zajączkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 nie no, Osia, do Waszych klimatów to aż się proszą takie grube drewniane http://macg.net/emoticons/smile7a.gif ano kiedyś się doproszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 No nie wiem......, zupełnie nie mogę zrozumieć dlaczego nie miałaś od razu drewnianych parapetów teraz dopiero to właściwie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.07.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 bo czas i majstry gonili a te gotowe były od ręki, no i nie znałam jeszcze Pana Stolarza:D za to na pięterku od razu się zamontowały drewniane:yes: tylko że teraz, w porównaniu z nowymi one jakby za cienkie mi się wydają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 bo czas i majstry gonili a te gotowe były od ręki, no i nie znałam jeszcze Pana Stolarza:D za to na pięterku od razu się zamontowały drewniane:yes: tylko że teraz, w porównaniu z nowymi one jakby za cienkie mi się wydają..... ha, ha do dobrego szybko człowiek się przyzwyczaja możesz teraz ,,pogrubić" parapety taką listwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.07.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 możesz teraz ,,pogrubić" parapety taką listwą tylko kto by mi dorobił taką idealnie dopasowaną kształtem i kolorem? na górze się tylko śpi, więc jakoś to przeżyję ale drzwi nie mogę przeżyć i nie spocznę dopóki nie wymienię tych z parteru na takie jak na poddaszu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 a co złego jest w tych na parterze? Nie są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.07.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 niby drewniane ale z "drewnianego śmiecia" jak określił mój stolarz oglądając futrynę od surowej strony, czyli z młodych cienkich drzewek na wierzchu toto laminowane dla ładnego wyglądu lecz drewno miękkie czyli każde puknięcie to od razu wgniot z odpryskiem laminatu się robi sam laminat się elektryzuje i pięknie przyciąga kurz, każdy tłusty paluch się odznacza a żeby umyć to porządnie z płynem do naczyń i zaraz trzeba wycierać do sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Rewelacyjne plony masz w warzywniaku i ten koktajlowy pomidorek to jakiś mutant chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.07.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 nigdy nie widziałam rosnącego żółtego i nie wiem czy one tak mają z natury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Poprosiłam dziecię me by zmierzyło sadźca - w biegłym roku fotografowałam go z góry, teraz choć jeszcze nie kwitnie ma już 185 cm:jawdrop: ciekawa jestem ile jeszcze urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Szkoda, że nie chcą Ci jej zostawić na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.07.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Szkoda, że nie chcą Ci jej zostawić na dłużej wszystkie dzieci wyfrunęły z ich wielkiego domu, szef ciągle gdzieś lata wiec Tosia jest jedyną towarzyszką szefowej, nie ma takiej opcji żeby ją oddali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts