TAR 22.10.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 mamuniu moj Kastorek byłby wniebowziety, dwa yorki do jego wylacznej dyspozycji ten pies ogromna miloscia pala do tej akurat rasy, nie wiem czemu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 TAR, mało kumata jestem w psich rasach Dobrze, ze dało się domyślić o co chodzi A psinka była wysuszona i cała śliczna puchato-aksamitna. Po wycieczce na zadeszczony podjazd już taka nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://www.edycja.pl/images/kartki/duze/2013e_betlejem_02_565eb895bde31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.01.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Dziękuję bardzo za życzenia:yes: Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,samych cudownych chwil z Bianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Piękne kurki będą jajka? Jesteś kolejną ,,kurką" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 doczytałam, że ozdobne są .... ale jajka składają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.01.2016 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 doczytałam, że ozdobne są .... ale jajka składają od wiosny do jesieni, jak każdy prawdziwy ptak. Tylko te rasy fermowe są tak zmodyfikowane że niosą się cały rok, wystarczy tylko zapewnić im śwaitło przez 12 godzin. Uśmiałam się na ich widok - na zdjęciu wyglądają na większe, w realu są jak kuropatwy:D podobno jeszcze trochę urosną bo mają dopiero 5 miesięcy ale i tak będę musiała wybieg przykryć z góry siatką na krety żeby okoliczne kocurki się do nich nie dobrały:mad: mam nadzieję że się rozmnożą, docelowo chciałabym 6-7 kurek + kogut i 1-2 kurki zielononóżki ale bez koguta bo te liliputki ponoć są bardzo agresywne w stosunku do innych nawet dużo większych zrobiłam kilka zdjęć ale już ciemno było a w tymczasowym lokum spsuło się śwatło. Za to warunki mają luksusowe, w dawnej odchowalni piskląt strusi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Ta strusia wylęgarnia to jeszcze u hodowcy? coś takiego postawisz... ale gdybyś chciała kupić to cena mnie z nóg zwala http://chickengardener.com/wp-content/uploads/2011/10/Large-Chicken-Coop-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.01.2016 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ta strusia wylęgarnia to jeszcze u hodowcy? u byłego hodowcy strusi...... mojego śp. ojca.... podobny kurniczek sama zrobię:wiggle:a przynajmniej tak mi się wydaje;) tylko częściowo wybieg będzie zadaszony, reszta przykryta siatką. Spód i jedna lub dwie ściany kurniczka będą z palet, pozostałe z okienkami i wejściem z desek od zewnątrz a w środku z cienkiej płyty, między nimi styropian. Doświadczenie w budownictwie mam - WCecik dla budowlańców zrobiłam, kiedyś nawet budę dla dużego psa taką z przedsionkiem to i z kurnikiem myślę że sobie poradzę ceny gotowców powalają a to przeciez żadna rewelacja:eek: najważniejsze że już jestem "zakurzona":D dziś kupiłam na allegro zestaw karmidełko+ poidełko:yes: Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 a mocno nosne te kurki? ja chyba nie mialabym juz na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 TAR tobie to jeszcze kurek brak co zrobiłaś z albumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.01.2016 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 a mocno nosne te kurki? ja chyba nie mialabym juz na to czasu jajami się raczej nie pożywi - w roku znoszą ok. 80 malutkich jako że i kurki jak kuropatwy:D nie sądzę żeby opieka nad nimi zajmowała dużo czasu:no: dla jaj planuję zakupić 2 zielononóżki, one też tak jak i sebrytki same szukają sobie jedzenia, ludź tylko trochę im daje zwłaszcza jeśli zagrodę mają małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 album jest ale musze zmienic zasady gry wiec jak ktos chce to poprosze o maila - chwilowo tam sie nic nie dzieje tak samo jak i na budowie, no poza tym ze drzewa znikneły wykarczowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 to na zapas proszę o mnie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.01.2016 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 album jest ale musze zmienic zasady gry tak na stałe czy na chwilę? wysyłam maila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 chyba zostawie w tej formie ale chce miec kontrole nad zdjeciami, ech duzo by gadac wiecie jakie sa realia, to co bede chciala na forum pokazac to pokaze reszta fotek dla "ulubionych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 piszcie privki, do czesci z was mam adresy to z automatu puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 dziękuję u mnie bryndza, jak w wigilię dopadła mnie grypa żołądkowa, to do dziś mnie gnębi co jakiś czas, dobrze, że choć Was mogę podczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 biedaku, to przerabane. moje swieta tez byly w tym roku niefajne, ciesze sie ze juz po i moze nastepne beda lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts