Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Planety2 Amelii2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 weeks później...
to widok z okna - niewiele się niestety zmieni

a może wsadź 5-6 świerków serbskich? szybko rosną, są dość wąskie i widok z okna by był milszy:)

dymu współczuję, zwłaszcza że niedługo i mnie to czeka:bash: nowi sąsiedzi od strony wietrznej zachodniej postawili parterówkę i ich komin jest na wysokości naszych okien sypialnianych:eek: z tej strony mam też spiżarkę z uchylonym prawie cały rok okienkiem...

budują się już 5 lat ale właśnie przywieźli glazury i obawiam się że w przyszłą zimę mogę mieć przechlapane:(

kuchnia jest super:yes:zastanawia mnie ta wystająca część z kuchenką, muszę się wybrać na macanko:cool: tylko nie wiem czy trafię i czy psice znów mnie nie będą chciały zjeść:D

swierki swierkami i zielonoscia ale jak czytaliscie sa tez problemy z imprezowaniem i glosnoscia, taki plot na pewno troche uciszy a na jego tle mozna posadzic zielonosci. do niedwana mieszkalam w podobnym otoczeniu, z sasiadem psychopata głosnym, awanturujacym sie, chamem ktory mial w d. wszystkich wokol, biby calodzienne i disko polo ryraly od rana do nocy. to nie jest zycie, bynajmniej dla mnie, ostatni rok chodzilam taka zestresowana ze zaczelam miec problemy ze zdrowiem.

w tym wypadku bym sie na nikogo nie ogladala na miejscu Gosi, kochana stawiaj beton i na jego tle zrob roslinki. najgorsze to miec popieprzonego sasiada.

Dziewczyny żadne zieloności nie pomogą, tam jest gęsty żywopłot liguster i śnieguliczki. Mało widzę sąsiada ale słyszę i śmiecie jego zbieram, a raczej psy wynajdują co przez siatkę przelezie. Na dodatek pełny płot zagrodzi nas od śmieci wyrzucanych na kompost (nie zawsze zostają po ich stronie). Dzieci dorosły, a teraz wnuczki przyjeżdżają - a tu hulaj dusza piekła nie ma. Na dodatek teksty - popatrz jaki śliczny piesek, jak on hau, hau robi ładnie :mad: a piesek z wściekłości mało na serce się nie rozpuknie

Tak jak TAR pisze tylko pełen płot odgrodzi mnie od widoków i imprez rodzinnych.

Amelia jak będziesz czas miała daj znać to przypomnę Ci trasę, a tę wściekłą psicę zamknę :yes: