Amtla 11.02.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ...w tym wypadku bym sie na nikogo nie ogladala na miejscu Gosi, kochana stawiaj beton i na jego tle zrob roslinki. najgorsze to miec popieprzonego sasiada. Nie doczytałam na temat sąsiada, tylko obrazki odlądałam ... Ale faktycznie jak jest tak jak pisze TAR powyżej, to nie ma się co zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Upsss, wszystko ładnie, pięknie Amelio, tylko czemu zaśmiecam Twój wątek już spadam do siebie za to mogłabyś uzupełnić dziennik o piękną panienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2016 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 jakie zaśmiecam? mój wątek rzadko ożywa, nareszcie coś tu się dzieje:) tym bardziej że temat "sąsiad" wkrótce będzie mi bliski:bash: wrzucę psicę i nie tylko ją, również moją NOWĄ ŁAZIENKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 juz jakis czas temu mialam wolac o foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=346470&d=1455270078 to rozwaliło mnie na łopatki moje bywają bałwankowe ale na łapkach tylko, a ten norowiec widać, że pod śniegiem siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Za to na następnych fotach czyściutka panienka , mnie bardzo wstyd za moje brudasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Amelia zepsuli ci łazienke, mialas najbardziej odjechana jaka kiedykolwiek widzialam a teraz co????? Bianka = Wituś To samo zaczepno-niewinne figlarne spojrzenie, siedzenie na oparciu i ulubiona zabawka - reniferek gdzies sprzed 10 lat otrzymany w gratisie. Za to Bianka śniegowiec = Kastorek, tak samo oblepiona mordeczka i łapki (reszta nie, bo nosza ubranka). Fajna mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Amelio masz? Udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2016 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 to rozwaliło mnie na łopatki moje bywają bałwankowe ale na łapkach tylko, a ten norowiec widać, że pod śniegiem siedział uwielbia tarzać się pyskiem w śniegu wiadomość dotarła, fotki obejrzałam, cudną masz kuchnię zresztą nie tylko kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Bardzo przytulne wnętrze, a to że nie idzie zgodnie z trendami wnętrzarskimi to nie ma żadnego znaczenia Na dodatek wszystko do siebie pasuje i glazura do dochodząca do boazerii też ma swoje uzasadnienie. Jedynie zasłonka mi się nie podoba, po kilkudziesięciu latach takowych mam do nich wyraźną awersję . Ma jedną zaletę, za nieduże pieniądze można zawsze wymienić na nowy model Pięknie wkomponowałaś mebel pod umywalkę. Kto go odrestaurował i dopasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2016 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 zasłonka jest z konieczności bo za duże nachylenie dachu i żadna kabina nie dała się zamontować rozważałam szkalną ściankę robioną na zamówienie ale bardzo drogo by wyszło, zwłaszcza okucia idą w setki zł problemem by były drzwi do kabiny bo blisko jest bidet, otwierane sie nie mieszczą a przesuwnych3-dzielnych nikt na zamówienie nie chce zrobić... zasłonka jest piękna, 3D:D Komodę pod umywalkę dłuuuugo szukałam aż w końcu trafiła się idealna kształtem i kolorem aż za Radzyniem Podlaskim, przy okazji kupilam tam świetną lampę do wiatrołapu. Jest w dobrym stanie, nawet blatu nie musiałam lakierować. Dziurę pod umywalkę wycięli fachmani pod moim nadzorem a szuflady sama przycinałam:wiggle: dwie dolne pozostały nie ruszone, syfon przeszkadza górnym. Synuś zaproponował przyklejenie samych frontów do komody ale przecież każdy zakamarek się przyda więc przycięłam 3/4 dna pierwszej, poprzecznie przymocowałam deseczkę i mamy do użytku 13cm szufladki w drugiej wycięłam tylko 8cm na rurki z tyłu, to wycięte przycięłam żeby było niższe i przywierciłam bliżej i teraz jest w niej bardzo dużo miejsca. Strasznie to brzmi skomplikowanie, jak chcesz mogę zrobić fotki:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Amelia a moze półscianka murowana by pasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2016 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Amelia a moze półscianka murowana by pasowała? nie kamam, gdzie ona by miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ok dobra przyjrzalam sie lepiej, jakbys dala ja zamiast zaslonki to troche nie bedzie sie wpasowywac, jedynie zostaje szklo. a ile koszt scianki szklanej na zamowienie wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ok dobra przyjrzalam sie lepiej, jakbys dala ja zamiast zaslonki to troche nie bedzie sie wpasowywac, jedynie zostaje szklo. a ile koszt scianki szklanej na zamowienie wycenili? dokładnie nie wyceniałam wystarczyła mi cena okuć ale brak możliwości otwierania drzwiczek zdecydował ostatecznie o takim wyborze. W projekcie tu gdzie jest bidet i prysznic to był hol więc nie wszystko dało się rozmieścić tak jak bym chciała, a prysznic bardzo chciałam, i wanne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 a ile ty tam masz wysokosci? chociaz po co pytam pewnie sprawdzilas juz wszystkie mozliwosci:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2016 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 sprawdzałam, pytałam a teraz już i tak po szpakach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Jestem pod wrażeniem pracy, którą sama wykonałaś są drzwiczki do kabiny chowane do środka - coś takiego np http://pliki.123lazienka.pl/123/allegro/rea/kabiny/folda1.jpg tu z aukcji na allegro http://allegro.pl/fold-kabina-prysznicowa-80-90-100-skladana-vip-i5214815072.html ale ceny okuć nie znam, za to sam pomysł by drzwi się do środka chowały bardzo mi się podoba. Im mniej widać umocowań szyby, tym drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 fajna ale mają tylko do kwadratowych kabin, u mnie jest 80x110, przy czym lewa ścianka 80-tka ma wysokość tylko 180cm. Jakby obciąć lewą ściankę do tej wysokości a na dłuższym boku wykombinować 30cm szkła stałego a do niego mocowana 80-tka to może:rolleyes: ale kto to by zrobił żeby pasowało i jeszcze nie przeciekało? że o kosztach nie wspomnę a ja wrogiem kredytów jezdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Amelio, świetnie, że udało Ci się wykończyć łazienkę na poddaszu. Wyszła ponadczasowa i najważniejsze, że wygodna. Mam taki sam problem z drzwiami do kabiny na górze - są niewymiarowe. Odkładam kasę na szybę na zamówienie. Młody nie pozwolił założyć zasłonki...a woda się leje. Ale to on sprząta po prysznicu Jeśli mogę coś doradzić odnośnie wyposażenia. Za jakiś czas proponowałabym wymianę tych drewnianych kinkietów na jakieś chromowane. Koszt niewielki a efekt moim zdaniem znacznie się poprawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts