anetina 24.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no i ja współczuję ale też i moim - bo na dachu siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.03.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Najlepiej jakby grubi byli albo z ciężarkami w kieszeniach, żeby wiatr ich nie pozwiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Najlepiej jakby grubi byli albo z ciężarkami w kieszeniach, żeby wiatr ich nie pozwiewał żebyś wiedziała akurat im wieje mocny zachodni wiatr - na zmianę z opadami deszczu i śniegu makabra a jak już chodzili z deską, to ich łatwiej obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.03.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Za co mnie tak karzesz i po kropelce cedzisz wieści Kończ opowieść bo mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 trzymam kciuki za szybkie i opłacalne sprzedanie mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.03.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Za co mnie tak karzesz i po kropelce cedzisz wieści Kończ opowieść bo mnie skręca Pracuję przecież Czasem trzeba poudawać że się coś robi, a czasem trudno się skupić gdy szefostwo plącze się po pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.03.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wścieku od rana dostałam, nie dość że marne widoki na prace ogródkowe w weekend to jeszcze wyjechać do pracy nie mogłam Sklęłam to blokowisko na czym świat stoi - idę do garażu przez zaspy bo nie ma kto odśnieżyć, wyjeżdżam a automat przy bramie coś terkocze i ani drgnie poszarpałam, z kopa próbowałam, dalej nic - nikogo do pomocy W portfelu złotówka, na taryfę nie styknie Dziś to i rowerem się nie da Wracam - samochód do garażu, ja do chałupy po pieniądze - dodzwonić się po taksówkę nie mogę Wracam do nieszczęsnej bramy, dwóch chłopów z nią wojowało aż otworzyli Znów do garażu, otworzyć, wyjechać, zamknąć -pół godziny spóźnienia do pracy Dzwonię do spółdzielni, niech w pracy widzą że to nie ja winna i ochrzaniam administratora, żądam kluczyka do odłączania automatu coby w takiej sytuacji ręcznie otworzyć, ale nie, mieszkańcom nie dadzą, a konserwator na drugim końcu miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 współczuję ale i tak dobrze wybrnęłaś, choć wkurzające zdarzenie miałaś aż ja siedząc przy kompie się nerwuję http://img513.imageshack.us/img513/6382/zima25032009010.jpg Ale i tak mnie skręca, dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.03.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zaraz, zaraz Czy Twoje psiury ze spacerku śnieżnego też wracają oblepione kulkami śniegowymi ? Moja hrabina tylko siknie, zrobi parę kroków i stoi i patrzy błagalnym wzrokiem żeby na rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 na szczęście moje ogólnie lubią po śniegu ganiać do czasu, gdy w bałwanki się nie zamienią, ale dziś o dziwo wcale na szczęśliwe nie wyglądały zupełnie nie wiem czemu tak wyglądają na dłuższych spacerach http://lh4.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SaEVhBBCSLI/AAAAAAAAA_g/bRfGY2KYTBA/s720/spacerek%20na%20sniegu%2027.01.07%20050.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.03.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Na czym to polega że robią się kulki, może jakiś fizyk się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 miękki włos, na sztywnej sierści przylegającej do ciała śnieg się nie przykleja. Nasze mają jedwab, mięciutki, śliski, to samo mają na pewno silki, charty afgańskie i inne długowłose futrzaki. Nasze maluchy mają o tyle gorzej, że jeszcze podwozie niskie i do brzuchów się śnieg czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wogóle one nie praktyczne, ani na śnieg, ani na deszcz, ani na błoto, ani na spacer po lesie tylko w domku i na trawniczku wypielęgnowanym Za to jaki czujne i łowne i jakie kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Na zimę poobcinałam im włos na łapach, a niech tam, do wiosny odrośnie, za to łatwiej o pielęgnację zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 26.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Amelia 2 ! Witaj, właśnie trafiłam do tego dziennika i jestem pełna podziwu dla Twojego zapału i odwagi życiowej. Będę trzymać kciuki za sprawne budowanie. Rośnie Ci piękny, prosty i elegancki dom w przemiłym mieście ( od urodzenia w nim mieszkam ) Mam prośbę - czy mogłabyś napisać (może być na priv) po ile gość od ziemi sprzedaje swoje dobra? Też musimy podnieść trochę teren i szukamy kogoś z okolic Mińska... rzecz jasna niedrogo byśmy chcieli... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam nowego gościa i w dodatku rodaczkę Też mieszkam tu od urodzenia , z której dzielnicy jestes? Budujecie się czy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 26.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ah, jakoś tak zrozumiałam że jesteś z Warszawy a tu sie dopiero budujesz , a tu rodaczka -jak mówisz Nasza chałupka powstaje w okolicy Anieliny, jeszcze nie mieszakmy... dopiero szlichty schną No a ja się nie mogę tej ziemi doczekać...wiosna idzie a w ogródku będzie można zacząć działać dopiero jak wyrównamy teren :/ pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.03.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ah, jakoś tak zrozumiałam że jesteś z Warszawy a tu sie dopiero budujesz , a tu rodaczka -jak mówisz Nasza chałupka powstaje w okolicy Anieliny, jeszcze nie mieszakmy... dopiero szlichty schną No a ja się nie mogę tej ziemi doczekać...wiosna idzie a w ogródku będzie można zacząć działać dopiero jak wyrównamy teren :/ pozdr. Bliżej torów czy szosy na Siennicę? Jaki projekt wybraliście? Pochodzę prawie z Warszawy, z Warszawskiego Przedmieścia A buduję na wsi, 4 km na wschód od Mińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 26.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witaj Amelia2 super czyta się Twój dziennik, będę tu często zaglądać i czerpać garściami Twoją energię Życzę wytrwałości i czekam na dalsze wieści z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts