Amelia 2 05.05.2016 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Amelia, gdzie??? na balkonie mialam go trzymac? nooooo:yes: kupujacy nawet by nie zauważyli;) a wiesz jak mój balkon wyglądał w czasie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 zauwazyliby, bo na ten element zwrocili mocno uwage. korzen byl spory i mocno rozcapierzony. u mnie na balkonie obecnie jest 5 piwonii drzewiastych a za tydzien targi ogrodnicze, pewnie cos dokupie, moze jakies rozchodniczki albo inne. gdybym juz miala to ogrodzenie to wydzieliłabym kątek i zaczeła składować roslinki dzis pojawiły sie podmurówki i słupki od jutra zaczną montować. musze zakupic dechy i powoli je tez przygotowywać do montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Gratulacje - sama strzygłaś? Super. Grzecznie siedziała? nie wierciła się zbytnio? Faktycznie jasna jest, moje jak zarosną to taki kolor mają, jak je ogolę to czarne są Najbardziej jestem pod wrażeniem nóżek To u mnie wielka bolączka, moje mają za cienki włos by jakoś noga wyglądała po ogoleniu albo co widać na obrazku nie potrafię tego robić. Moim zostawiam firanki od 1/3 boczków, tak, żeby nieco zasłaniały brzuszek i piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 moze wyplowiala ale slicznie wyglada. jakos wole takie krociotkie fryzurki, moje bialaski zawsze tak strzyge. i im i mnie wygodniej i szybciej. czesanie latwiejsze, mycie i suszenie krótsze, latwiej w porzadku utrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.05.2016 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 grzecznie stała, siedziała, leżała przez półtorej godziny;) zmęczona była obszczekiwaniem rowerzystów:DBianka ma tak samo jak miała Amelka bardzo gęste futro, tylko bardziej jedwabiste i skłonne do filcowania, dlatego nie ma firaneczek bo kołtunki były tuż przy skórze. Krótki włos łatwiej suszyć a ganiając po rosie wraca cała mokra, najgorzej jak taka mokra zacznie kopać i utytła się w ziemi:eek:Gosia, Amelka też jaśniała w miarę wzrostu włosów a po obcięciu grzbiet był ciemno-grafitowy, u Bianki odwrotnie, też się zadziwiłam jak zobaczyłam takie wyblakłe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Amelio polece ci do pielegnacji wlosa spraye z botaniqi. Jak czasem nie mam sily kapac bialasow to je stosuje na skore i wycieram duzymi platkami kosmetycznymi (takie jak dla niemowlakow) te spraye sa nieuczulajace i maja funkcje rozkoltuniania. bialasy najczesciej koltuny maja na ogonach, maly bialy goni za swoim i za kastorkowym my mamy takie:http://botaniqa.eu/rozczesywanie-c-6.html a ja dodatkowo dokupilam mega rozkołtuniacz z serii show line (dla groomerow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.05.2016 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Dzieki, już zamówiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zamówiłaś dla solenizantki tort podrap ją za uszkiem i rzuć jej piłeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 ode mnie psiego kabanoska prosze dachttp://www.planetpet.pl/produkty/33.jpg i caluchy od bialaych potworkow ten torcik to mala psinka sama zje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.05.2016 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Jeszcze nie zaznała smaku słodkości:no: małych dzieci w otoczeniu nie ma to i nie ma kto złych nawyków uczyć, za to moja 23-letnia latorośl a i ja też wciągamy każdą ilość ulubione smakołyczki pieska to suszona kaczka i kurczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 moje alergiki moga tylko przysmaczki hydrolizowane (a tych nie ma wiele na rynku psich przysmakow) i ewentualnie jagniece - za kabanoski ktore wkleilam dadza sobie zrobic wszystko, kupujemy je na kartony u naszej pani fryzjerki - sa bardzo rzadko dostepne w zoologicznych, z seri planet pet sa tez super kostki do czyszczenia zębów (takie dental stiki tylko nieuczulajace). moje bialaski nigdy po tym nie choruja i nie purtaja jak po pedigrowych smakacho tutaj masz cały przekroj http://www.planetpet.pl/cat/1/dla-psow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.05.2016 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 szkoda że nie prowadzą sprzedaży internetowej, najbliższy sklep ode mnie jest spory kawałek, a rzadko jeżdżę do stolicy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 ale moze ktorys sklep prowadzi sprzedaz internetowa? ooo zwierzoland prowadzi i ma to w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 jakbys cos wybrala to moge ci kupic u mojej pani fryzjerki i po prostu wyslac bedziemy u niej w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.05.2016 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 dzieki za dobre chęci ale może wcześniej wyślą mnie służbowo do Warszawki albo Ząbek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Co się wykluło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.05.2016 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 niestety z 6 jaj tylko jeden ale dobre i to:yes: kobitka sprzedała mi stare jajka bo po rozbiciu nie było zarodków tylko mętna jajecznica a jedno było wręcz brunatne:( jaja lęgowe powinno się trzymać max 7 dni w temperaturze 12-15 stopni, facet od którego kupowałam kurki mówił że sprzedaje jajka najwyżej 5-cio dniowe i od niego wzięłam 6 sztuk dla drugiej kwoczki. Nastepne narodziny 9 czerwca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Popatrz, na wszystkim trzeba się znać pokaż maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.05.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 To masz przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 ależ przystojniak cały cyrk z tą hodowlą - Ty książki czytasz, doszkalasz się a kura na to ja wiem lepiej na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts