Amelia 2 14.06.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dzięki, a jak odmierzasz te 2,5g? jest dołaczona jakaś miarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Biale sa białe, bo ja je pomiedzy kapielami czyszcze tym środkiem botaniki, ta mgiełka z awocado, mocze wacik pieluszkowy do tego ten srodek i przeciągam po bialych, po drugie codzienne wyczesywanie tez pomaga. poza tym Kasti nie lubi byc brudny a Witus jak to Wituś wlezie wszedzie - ostatnio pisałam, ze zlaiczył kaluże na budowie i wygladal jak morus.Cały samochod zafajdany a krolewicz obczyszczany był z węża na budowie Jutro maja zaczac wozic ziemie i jak to bedzie zrobione wchodzi mi Pan Jacek i ma tyczyc rabaty, szmate zalozyć no i trawe siac. Nie chce sie uzerac z białymi brudasami po przeprowadzce. Kurcze nie wiem czy sie wyrobimy na wrzesien i przeprowadzki na pazdziernik nie przeloze. Troche sie popierdaczylo z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 może zamiast siać zastosuj trawę z rolki - odpada Ci chwastowisko i zabezpieczanie ziemi przed psami. Podobno jak policzysz hektolitry wody potrzebne przy podlewaniu nasion, a potem młodej trawki, wyjdzie tylko niewiele drożej z rolki a komfort zdecydowanie większy..... właśnie klnę na chwasty (ognicha) w moim dopiero co posianym ,trawniku' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Gosiu kasy nie styknie na rolke (zrobili mi wycene i wymieklam a ten rolkowy tez tak samo trzeba podlewac, chwasty przekosze i docelowo trawa je zagluszy. rabaty i tak szmata na razie wyloze. trawnik zamierzam posiac w sierpniu. moze maz do tego czasu nawadnianie zrobi. jak jutro padac nie bedzie to ziemia bedzie sie wozic:) na razie 12 wywrotek. Pan mi przywiozl wywrotke gleby, super idealna do ogrodu, z 3 ktore mam ta bedzie najlepsza, plus oczywiscie te wywrotki żuławskiej, ktora juz jest podsypana pod tarasem. place 350 zł za 12m3 - duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 zdecydowanie nie! Płaciłam tyle za wywrotkę, ziemia niby nie najgorsza ale teraz zamiast trawy mam pełno ognichy a trawka jeszcze za mała by kosić i za słaba by pryskać a teraz coś w temacie kurzym kurzy obieżyświat https://web.facebook.com/crazimals/videos/1166186510093166/ czy ona jajek nie znosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 tez mam pelno tego w ziemii ktora juz zalega na posesji. ta nowa co przyjedzie pewnie tez bedzie jakies nasiona miala. na rabatach wyplewie wiosna, moze szmata skutecznie zagluszy a na trawnikku powoli wyplewimy jesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.06.2016 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 a teraz coś w temacie kurzym kurzy obieżyświat https://web.facebook.com/crazimals/videos/1166186510093166/ czy ona jajek nie znosi? jak ma czas to na pewno znosi:yes: ale na pewno nie czekoladowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Ale ciekawska mina tej kurki gdy w jajko zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 nie wiem co znowu namieszali w tym forumie ale zalaczniki nie wchodza jesli chce sie otworzyc powiekszone, Amelia jak wchodze na twoj link do albumu to tez dzis nie moge wejsc, wywala blad 404. szalu mozna dostac z tym ich ulepszaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 z wszelkimi dobrymi zmianami tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 a co? tez masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 tak ogólnie, w koło jest wesoło , ale powiadomień nie mam już chyba od dwóch tygodni, zdjęć nie wstawiam przez serwer muratora więc nie mam tego kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2016 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Amelia u mnie pokazały się bezskorupowe ślimaki, u Ciebie też? Napisz coś o kurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.06.2016 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Gosia, spać nie możesz czy na nocną zmianę robisz? Do napisania przymierzam się od kilku dni ale wkurza mnie obecne otwieranie zdjęć a wstawiałam przez muratora, tak że nie chce mi się nawet wstawiać a porobiłam trochę aktualnych:yes: ślimaków jest od metra a moje rozwydrzone kury już się nimi nie interesują nawet pszeniczka już nie jest atrakcją wczoraj wymieszałam resztki kaszy obiadowej, psiego ryżu, pokruszonego pieczywa i zalałam maślanką, o! to było lux! wszystkie się rzuciły nawet maluchy:yes: Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.06.2016 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) nie wiem co znowu namieszali w tym forumie ale zalaczniki nie wchodza jesli chce sie otworzyc powiekszone, Amelia jak wchodze na twoj link do albumu to tez dzis nie moge wejsc, wywala blad 404. szalu mozna dostac z tym ich ulepszaniem przez stopkę ja też nie mogę do siebie wejść tak samo mi pokazuje... daje się przez ustawienia i subskrybcje:yes: Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ależ wybredne te ptaszki.... ptasiego mleka im trzeba Może i mogłabym spać, ale jak za oknem nie leje to moje psice budzą mnie koło 5 rano - raz wcześniej raz później nieco Na razie na ostatnich nogach ale picasa działa i z niej przeklejam zdjęcia na forum bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 z photo bucketa tez bez problemu sie przeklejaja. Amelia ale wstaw fotki, wszystkie mozna otworzyc klikajac prawym klawiszem i zaznaczajac opcje otworz w nowym oknie, pokazuja sie wtedy bez problemow. Tez ostatnio po nocach spac nie moge, nerwy mnie szarpia, glownie budowa / praca /kasa/ zdrowie / brak czasu / i pewien skur...... ktory robi wiele zlego, jak mysle ze juz sie z nim uporalam to znowu cos, jest jak taka zmija gdzie upierdzielisz jej leb to wyrastaja kolejne trzy No i Witus pobudkowicz, dzis sie zerwal o 4 i brykal, piszczal, jezorkiem powieki podnosil, no i podeptal. wiec raptem jak zasnelam z bolem tak o 4 -tej Witoldzio szalal:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 wyluzuj, wyluzuj a Wicia pod pierzynkę się nie da wsadzić by jeszcze pospał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 no niestety Wicius od samego poczatku takie cyrki wyczynia, maly cholernik. No prezeciez jasno jest to czemu wy spicie???? ja chce jesc... taki jest Wicio:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.06.2016 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 na szczęście moje psie śpi na dole, tak nauczone od pierwszego dnia ale i tak nie pośpię bo muszę wstawać żeby kurakom otworzyć kurnik najpóźniej o 7;) chociaż dziś o 6,30 kogut tak dzioba darł że szybko coś na siebie narzuciłam i popędziłam ich wypuścić... Bianka wieczorem szaleje na dworze do późnej nocy, gdy chcę iść spać to na siłę ją zaganiam do domu bo strasznie dużo się dzieje - coś łazi, psy okoliczne szczekają, młodzież się szwenda i wszystkich trzeba oszczekać rano leży jak nieżywa i wcale nie jest zachwycona że ją budzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts