TAR 16.08.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 nie wiem co z ta vanilka, jakby zdziczała a masz papierek ze byla z atestem? moze to podroba. chociaz moja tez tylko w pierwszym roku kwitla wielkimi kwiatami, potem były mniejsze ale bardzo duzo, tylko moja w wypizdowie byla posadzona i chyba za sucho miala no i nie nawożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.08.2016 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 papierka nie mam, jakaś etykieta była ale wywaliłam:confused: kupiłam ją razem z 3 limonkami w dużym centrum ogrodniczym.Myślisz że zdziczała na amen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 może nie, daj jej szanse, moze posadz w inne miejsce. w kazdym razie dziwnie wyglada. Nie nawoż, nie tnij i zobaczymy co z niej za rok bedzie. Jesli sie nie poprawi to i tak zostaw jako krzaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.08.2016 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 krzaczków o wiele ciekawszych mam jeszcze od metra w doniczkach:D głównie pęcherznic zielonych i żółtych. Namnożyłam tego jak ta głupia i nie mam co z nimi zrobić, już działki mi brakuje a że lubię je bo i ładne i bezproblemowe to szkoda mi wyrzucać każdej gałązki:D może przyjedziesz na zjazd dużym autkiem, ew. z przyczepką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 o ile przyjade, bo to wciaz temat niepewny bede duzym autkiem przyczepki nie, nie mam haka ale tak jak napisalam o ile przyjade. troche nam sie komplikuje ten termin. jesli dotre to decyzja bedzie w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Amelio niesamowicie wyglądają te nasiona pozwolisz, że zapytam w hortensjowych znawców na ogrodowisku wstawiając Twoje zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 ja mam podejrzenie, ze te piekne kwiaty przy zakupie to byla gałazka zaszczepiona i przypędzona na potrzeby sprzedaży a to co teraz rosnie to jakies pedy od podkladki i stad taki jej urok. dlatego pytałam czy kwiaty miały certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.08.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Amelio niesamowicie wyglądają te nasiona pozwolisz, że zapytam w hortensjowych znawców na ogrodowisku wstawiając Twoje zdjęcie? pewnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.08.2016 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 ja mam podejrzenie, ze te piekne kwiaty przy zakupie to byla gałazka zaszczepiona i przypędzona na potrzeby sprzedaży a to co teraz rosnie to jakies pedy od podkladki i stad taki jej urok. dlatego pytałam czy kwiaty miały certyfikat. "podłość ludzka nie ma granic" jak mawiała Dykiel:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 a żebys wiedziała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Zapytanie wysłałam, czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Gosia a ty widze ostro dzialasz na ogrodowisku a u siebie w batutowym watku nic nie piszesz brakuje ciebie na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Amelia dostałam odpowiedź, że to jest prawdopodobnie krzewuszka Middendorfa Ale czekam na dalsze oceny bo wcale mi to za bardzo nie pasuje. Masz zdjęcia z ubiegłorocznego kwitnienia? TARciu budowlano się nie udzielam bo bym zbyt dużo zdrowia straciła, konieczność negocjacji z dziecięciem w najróżniejszych sprawach odbiera mi wszelką radość Na szczęście w ogrodowe sprawy w zasadzie się nie wtrąca, a odkąd picasa nie działa to zdecydowanie łatwiej mi wklejać zdjęcia z kompa na forum ,o, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 ale w watku batutowym mozesz ogrodowo sie udzielac a zdjecia fajnie wchodza z photobucketa latwo je tez wyslac na photobucketa. ogrodowisko mnie juz raz zrazilo, mam tam konto ale nie uzywam, moze zaloguje sie jedynie do ciebie, wrzucisz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Też poproszę, Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 proszę, ale zmykam do siebie bo zaśmiecam Amelii wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 a śmieć sobie;) zdjęć tej "hortensji" niestety nie mam ale na pewno kupiłam w pełni kwitnienia jako Vanilkę. Trudno, pożegnamy się i tak w tym miejscu bardziej mi pasuje ładny różanecznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ale bardzo mnie interesują te gniazda nasienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 może Ci je wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 A będziesz na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts