Amelia 2 18.08.2016 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 co roku się wybierałam i wybrać nie mogłam:D ale tym razem przyjadę, już się nawet zapisałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Bianka wygląda jakby się z wielką uwagą uczyła nowych zachowań Mam nadzieję, że jednak zostanie przy swoim spokojnym sposobie bycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.08.2016 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 spokojnym??? to psie ma adhd bez końca naprasza się żeby jej rzucać ringo najlepiej jak najdalej, na drodze nie przepuści żadnemu rowerzyście czy motocykliście o wałęsających się zwierzakach nie wspomnę.... wieczorem do późnych godzin krąży po ogrodzie i domu - wychodzi frontem a wraca tarasem i tak w kółko:D mój ogród teraz jest półdziki, pierwsze nasadzenia mocno się zagęściły i żyje w nich mnóstwo jaszczurek, jeże, żaby, ptaki więc dla Bianki same atrakcje:yes: fakt, nie jest złośliwa ani odgryzająca się Tosia bardzo się zestarzała, widać dużą różnicę w zachowaniu w stosunku do ubiegłego roku:( Pierwszego dnia bardzo się sforsowała przy kurach ale teraz już tylko na chwilę idzie szczeknąć a większość dnia przesypia. We wrześniu ma mieć operację kolana lewej nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Bańka wstańka - moje też bez przerwy jednymi włażą, drugimi wyłażą Operacja jest niezbędna? Wiem, że sunia już nie Twoja ale sama nie ryzykowałabym gdyby nie było konieczności zobacz co ludzie kurakowi zrobili https://www.facebook.com/crazimals/videos/1212024012176082/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.08.2016 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 kurczakowi widać spodnie nie bardzo przeszkadzaja bo i tak na 2 nogach chodzi tylko ciekawe czy ma pampersa:D Tosia mocno kuleje i ogranicza ruch, no chyba że jest czymś bardzo zaaferowana to zapomina o bólu;) wetka stwierdziła że swojemu psu mimo wieku zrobiła by operację a jest rzeczywiście lekarzem z powołania nie naciągaczką więc zdecydowali się operować jak wrócą z wojaży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.08.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 wszystkie wlaza jednymi drzwiamy wylaza innymi moje tez. i tez nikomu pilnusie nie przepuszcza, dwa alarmy. Kastorek tez mial operacje usuniecia rzepki, jakies 3-4 lata temu. Ale musi na łapke uwazac, jak za bardzo sforsuje to tez kuleje i lapke oszczedza. Operacja dosc powazna, po niej długa rehabilitacja, tor wodny i masaże, z psem trzeba wtedy pracowac by zrosty i wlokniaki sie nie porobily. Duzo cierpliwosci z obu stron potrzeba. Naszemu Kastosiowi siada tez nerw/miesien/sciegno (tego nie wiemy) przy łapce prawej pod pacha. szczegolnie nadwyreza przy chodzeniu na smyczy i zrywach. Jak juz bedzie na swoim terenie to zajmiemy sie wszyscy swoim zdrowiem. Witus na kuracje odchudzajaca razem ze swoja pania , pani musi naprawic bark i kregosłup, pan tak samo plus uszkodzona ręka w łokciu, Kasti stawy i likwidacja stanow zapalnych, udroznienie kanalikow łzowo-nosowych. Normalnie szpital:bash: Ale bedzie zdecydowanie łatwiej i lepiej niz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.08.2016 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 i to wszystko da się naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.08.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 oczywiscie ze sie da kiedy bralismy Kastusia wiedzielismy, ze ma i bedzie miał problemy zdrowotne. Zabieg udroznienia kanalikow ok. 15 minut, reszta schorzen to zastrzyk plus ostroznosc i nie nadwyrezanie, powinno przejsc szybko. Witus ma stanowczo za malo ruchu mieszkajac w klatce jaka jest mieszkanie w bloku. Zmienimy to kiedy jego "klatka" bedzie ogrod i wolnosc. Ja zarezerwowalam juz sobie od pazdziernika wizyty reha 3xtydzien plus zapisalam sie na cwiczenia "zdrowy kregosłup" moja grupa zaczyna w pazdzierniku, bede chodzic tam 2 razy w tygodniu. blisko nowego domu mam tez basen i chyba od pazdziernika bedzie sie tam tworzyc grupa cwiczeniowa, maja mi dac znac od kiedy. na razie tylko bede chodzic rekereacyjnie. i jak znajde czas to moze joga. Na poczatek bede powoli sie rozkrecac. Ale to zalecił mi lekarz. Prawdopodobnie mezaty dolaczy Musimy zawalczyć o swoje zdrowie, bo same leki nic nie pomoga, a jak chcemy od wiosny szalec w ogrodzie to choc troche potrzebujemy sie naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.08.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 kurczę a mnie nie ma kto zmobilizować piękny basen mamy od 5 lat, jogę prowadzą w piatkowe wieczory w domu kultury a ja jeszcze ani razu się nie wybrałam:oops: chodzę co 2 miesiące do ustawiacza kręgosłupów, ukraińca takiego legalnego co ma uprawnienia i zarejestrowany gabinet, a potem na solidny masaż i jakoś się ciągnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.08.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 mnie zmobilizowal ból i ryzyko operacji:cool: w ostatnim poscie nie widac hortek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Wszyscy chorzy Hortensje też u wielu osób w tym roku szwankują, nie wiem czy upały w czasie zawiązywania pąków nie są tego przyczyną, u mnie bardzo różnie ale nie ruszane na swoim miejscu dobrze rosną tylko 4. Reszta widać, że pozbierać się nie może. Najbardziej zadziwiają mnie anabelki - jedna ma monstrualne kwiaty, druga ani jednego a rosną koło siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 ta hortensja cała w pąkach http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=365100&d=1471606542 czym je nawozisz? na forum 'o' hortensjomaniacy w czasie kwitnienia co tydzień dają 'magiczną siłę' do hortensji - działa cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.08.2016 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 nawoziłam Agrecolem, myślisz że teraz jeszcze ta "magiczna siła" jej pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 To jeszcze może być ostatni dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.08.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 piszą że do września można stosować to poleję dolistnie jeszcze 2 razy i bedę czekać na efekt:Dod przyszłego roku wezmę się solidnie za hortki, borówki i różaneczniki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.08.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Jednego roku dalam sie wkrecic magicznej sile - bez sensu glupiego robota, nawozenie co dwa tygodnie, przy mojej ilosci hortek:bash: tak samo zadzialal sypniety wiosna nawoz dlugodzialajacy, uzywalam tego do iglakow, hortki rosly jak dzikie. W srodku sezonu dolistnie raz jeszcze zasilalam helatem żelaza. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Koniec nawożenia. Teraz już tylko potasowe, żeby zdążyło zdrewnieć co powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Amelio a co u Twoich kurek słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 lamentnik chyba teraz zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts