Amelia 2 04.10.2016 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 hodowlę to założyłam już wiosną Widać, nie te jajka z lodówki wyciągnęłaś I co zrobisz z chłopakami, niedługo chyba musisz je z kurnika usunąć. Tak się robi? wyjęłam wszystkie jaja jakie miałam, wcześniejsze zostały skonsumowane:D nie planowałam lęgów jesiennych i prawdę mówiąc ta kura mocno mnie zaskoczyła kwoczeniem:eek: Nie powtórzę błędu z poprzednich lęgów i jak tylko zobaczę najmniejszy objaw agresji ze strony koguciorów to wyjeżdżają do izolatki u mojej mamy. Jak dorosną to je sprzedam albo kogoś uszczęśliwię prezentem albo ugotuję z nich rosół... na ogół kogutki są spokojne i siedzą razem z resztą w kurniku, czasem tylko trafi się diabeł wcielony ale takiej wielkiej matce chyba żaden nie podskoczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ciekawe czy po polaniu Ema5 z wrotyczem opuchlaki będą nadawały się jako przysmak dla tych małych żarłoków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.10.2016 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 to chyba naturalny produkt? ważne aby były żywe bo kuraki polują na wszystko to co się rusza:yes: daję im dżdżowniczki z kompostu do którego wywaliłam jeżyny z nalewki i nie zauważyłam żeby się zataczały czy śpiewały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.10.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Są przecież emy dla zwierząt. Spryskuje się jedzenie m.in. Chyba, wrotycz jakoś źle zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Amelio, bardzo sie ciesze ze moglysmy wreszcie poznac sie w realu. dziekuje za wszystkie ogrodowe dary, na pewno nie beda zmarnowane. od jutra zaczynam sadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.10.2016 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Też milo mi było Cię poznać w niedzielę sadziłam swoje roślinki i myślałam o Was - Tobie i WUsi, ja tu sobie kopię w ogródeczku a Wy bidulki jeszcze się tułacie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Pięknie pomalowane te kuraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Teraz bardziej widać jaki ładny wzorek mają te kurki na skrzydłach. Jak zmienią upierzenie na całkiem dorosłe już tak nie będzie graficznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Amelio, ślicznie Ciebie Ciekawa ta wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Bardzo malownicza ta rabata z pierwszej foty. Hortensje posadziłabym razem - vanilki, dalej phantoma, potem dosadzisz kolejnego, będą ładniejsze plamy. Odległość raczej dobra, będą stanowiły jedność i o to chodzi.Wielką rabatę walnęłaś, naszarpałaś się niemało. Jak Twoje ręce to wytrzymały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ja tez bym jak Gosia razem vanilki potem phantona. a jesienny ogrod pieknie sie prezentuje. dziewczyny powoli sadze moje zdobycze chociaz pogoda na razie do bani. mamy juz ulozone 100 m2 trawnika, reszte pojutrze przywiozą, bo trawa musi jednak sie odsaczyc. ale teren od razu wyglada inaczej kiedy trawa uzupelnila wlokniny. Gosku dobrze, ze nie przywiozlas tego iglaka, bo na stowe bym sie nie zabrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 zupełnie zapomniałam o tej acrokonie Ale przez ten deszcz nie szykowałam roślin wcześniej i tak jakoś wyszło. Wcale mnie nie pociesza, że to dobrze, można było innych nie brać tyle Jak przeżyje i tę zimę to wiosną wyekspediuję go do Ciebie Pokaż trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.10.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Bardzo malownicza ta rabata z pierwszej foty. Hortensje posadziłabym razem - vanilki, dalej phantoma, potem dosadzisz kolejnego, będą ładniejsze plamy. Odległość raczej dobra, będą stanowiły jedność i o to chodzi. Wielką rabatę walnęłaś, naszarpałaś się niemało. Jak Twoje ręce to wytrzymały? łapska wykorzystuję teraz na maxa, potem bedą miały duuużo czasu na odpoczynek:D wiosną ruszę z kopyta i bedę znacznie poszerzać większość rabat:yes: macie rację z szeregiem vanilek, tym bardziej że to miejsce bardzo nasłonecznione, patelnia doslownie i phantom mógłby się przypalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.10.2016 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Amelio, ślicznie Ciebie Ciekawa ta wiśnia dzięki, wiadomo że chwalę się najładniejszą stroną reszta jeszcze będzie przerabiana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.10.2016 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 dziewczyny powoli sadze moje zdobycze chociaz pogoda na razie do bani. mamy juz ulozone 100 m2 trawnika, reszte pojutrze przywiozą, bo trawa musi jednak sie odsaczyc. ale teren od razu wyglada inaczej kiedy trawa uzupelnila wlokniny. ale pokażesz? pogoda wkrótce ma się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 pokaze jak sie zbiore i ubiore, ma dzis dzien pizamowy i niechcieja na jakakolwiek robote . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.10.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 normalka, każdego po przeprowadzce dopada leń budowlany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Masz się z tym drobiem Sekserka, nie sekserka, ważne, że dwie kurki są Rozumiem, że jutro idziesz na zabieg. Kciuki trzymam i czekam na relację po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.10.2016 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 pamiętasz??? chyba trochę poczekasz bo jakoś lewą kiepsko mi idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 To zadzwonię do Ciebie, kiedy mogę? A zresztą pisać po literce też się da i lewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts