Amelia 2 31.03.2017 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 za to moja obronna suka siedząc przy mnie ,gryzie, moje dziecię gdy do mnie podchodzi, biedaczka jest w takim stresie bo jednocześnie ,gryzie' i od razu liże i stęka nie wiedząc doprawdy co ma zrobić to ta co słabo widzi? może w pierwszej chwili nie poznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Nie widzi, ale dziecię poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 a staruszka ile ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.04.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 15, to niby jeszcze nie tak dużo ale ona biedulka po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 piekny wiek a po jakich przejsciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 otruta niebieskimi kulkami przeciw ślimakom, prawie zagryziona przez owczarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Amelia ale bajer zdecydowałam, ze musza kupic wozeczk do rozwozenia roslin, plecy mi siadly. dacie namiary na swoje jeździdła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.04.2017 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 wpisz sobie "wózek ogrodowy" i wybieraj wg ceny i wielkości - są 3 a mój jest średni. Podwozie jest takie samo, różnią się tylko wielkością i głębokością wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2017 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wózek jest genialny, koniecznie wybierz sobie jakiś Ta gumowa kula skuteczna? Jakoś poczekam aż wszystko obetniesz. Na razie używam szpadelka do kancików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.04.2017 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 też cięłam szpadelkiem ale mam kilometry obrzeży buła się sprawdza, trzeba się mocno zaprzeć i pchać, migiem idzie:yes: to ustrojstwo jest dość drogie ale trafiłam na wyprzedaż powystawową i dało się przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Amelio, prosze poprawic linek w stopce do komentarzy, bo przekierowuje w niebyt Bialasy tez szaleja do upadlego, niestety nie obywa sie bez ran szarpanych, Kastorek ma rozorane ucho i zdarta skore w ogonie (ten maly gnojek wyrwal mu caly pek) a Wicio ma rane na łapie przy udzie, pewnie jak biegl to gdzies zahaczyl. normalnie szaleja i tylko pilnuja kto droga idzie, nie mam sily do psycholi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.04.2017 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 dziś wogóle fm szaleje, nigdzie nie można wejść nawet we własne ustawienia czy w emotki bo ciągle wyskakują reklamy na całą stronę jak mam poprawić linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 zeby przekierowywal na strone komentow, bo teraz nie przekierowywuje nigdzie. rano byl problem z poczta. poza tym nie mam klopotow. moze ablocka sobie zainstaluj, u mnie dziala. na tablecie nie mam i wiem ze jest to bardzo irytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.04.2017 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 właśnie nie wiem jak zrobić żeby przekierowywał.....ablocka można bezkarnie zainstalować na służbowym kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) ja tam mam, bo jakakolwiek strone przegladam to blokuje.wchodzisz w ustawienia i edytujesz sygnature, kopiujesz linka i ponizej instrukcja, kiedys u Ali chyba Jamlesik pisal (dlatego jej ogrod jest podany ale nazwe sobie wpisujesz swoja) Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.04.2017 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 chyba się udało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 dziala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.04.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Nie m to jak dobrzy instruktarz ale masz szaleństwo zwierzakowe, jest na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.04.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) gdyby nie ten snieg to jakby lato, u mnie tulippany dopiero wschodza, na skalniaku panuje era krokusow, zakwitaja szafirki, wciaz kwitna przylaszczki,śnieżniki, puszkinie i fiolki. z innych kwiatow jedynie forsycje. nawet na wierzbach ledwo co sie dzieje. jakby miesiac do tylu z wegetacja roslin. a moje tulipany i tak pozno wsadzone wyleza moze w czerwcu Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 U mnie pośnieżyło z deszczem, ale białe nie zaległo, choć w nocy zimno było. Dziś zimno, ale słońce prześwieca. Wiatr się też zmniejszył. Jest nadzieja, że będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts