Amelia 2 04.05.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale ci się udało z ziemia szkoda, ze u mnie żadnej drogi nie robią Nooooo tylko przez 3 dni wozili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 muszę i ja coś skombinowac mamy za duży spadek z przodu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.05.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dobrze, że psiuńcia zdrowa. Ja moją też zaprowadzam na takie smarowanie p/kleszczowe co miesiąc - koszt 20zł, ale to koszt spokojnego sumienia i szczęścia, że piesek nie złapie kleszcza Wczoraj pierwszy raz po chorobie byłyśmy na działce, malutka biegała i obszczekiwała nowych sąsiadów przez 5 godzin, a wieczorem po kapieli padła tu gdzie ją postawiłam Poza wkropleniem przeciwkleszczacza na grzbiet jeszcze opryskałam ją aerozolem i żaden wróg na nią nie wlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dobrze, że psiunia już czuje się dobrze pociecha pewnie z niej wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 04.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Pierwsze WOW: widzę, że już zaczynasz najciekawszy etap budowy -aż mi trochę tęskno do widoku rosnących ścian, co dzień coś się zmienia, człowiek chodzi podekscytowany i radosny... ahh Drugie WOW: masz tyyyle cudnej ziemi!... , powiedz proszę, czy coś im jeszcze zostało w tych rowach przydrożnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Najpiękniejszy etap, co przyjadę to widać szaloną różnicę, już pierwszego dnia pojawiły się pokoje ciężko nadążyć z dostawami materiałów Ziemię wozili tylko 3 dni, teraz robią gdzieś k/Kałuszyna ale trzega śledzić Warszawską bo ludzie mówią że być może będą jeszcze rowy pogłębiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To mamy podobne gusta, bardzo podobna kolorystyka mi się marzyła. Jednak w sprawie dachu zostałam przegłosowana i moja ulubiona zieleń musiała pójść w odstawkę i został nam kolor ceglasty, który i tak zmienia się w zależności od pogody w słońcu inny, w pochmurne dni inny. Był moment, gdy mając już całą dachówkę na dachu stwierdziliśmy z przerażeniem, że to nie ten kolor który zamawialiśmy - wieźliśmy właśnie na budowę dwie dachówki, bo coś zabrakło i takie myśli nam po głowach chodziły. Wykładamy tę z samochodu i co sie okazuje - to to samo - to tyle w sprawie koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.05.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 I mnie chcieli przegłosować, ale się nie dałam Pokazałam im inne dachy w domach ustawionych tak jak mój i jak na stronie północnej po latach pięknie panoszy się mech praktyczny pewnie byłby ciemnobrązowy ale takowy kolor jakoś mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To wiemy i żydowskim targiem, gdy pokryje się nasza dachówka mchem to będzie pięknie zazieleniona bo oglądamy w pobliżu dachy ceglaste - robią się nie brązowe tylko właśnie omszone zielonkawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A propos naszych ,,ulubionych" zwierzątek gnębiących nasze milusińskie. W sobotę w ogrodniczym widziałam preparat ekologiczny do zwalczania między innymi komarów i kleszcze. Pojemnik na 500m2 kosztuje troszkę ponad 30 zł. U mnie na razie w związku z tynkami suki na budowę nie jeżdżą, ale będę rozważać zakup tego preparatu. Podłącza się wo do węża ogrodowego i spryskuje się tym krzaki, bo trawniki skoszone ciut mniej groźne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.05.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jak to się nazywa, gdzie to widziałaś? Po ostatnich przejściach mojej suni pojadę na koniec świata i jeszcze dalej aby coś takiego nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Przy okazji sprawdzę bo to w sklepie ogrodniczym tuz przy mojej działce. A będę tam najprędzej w czwartek, ale nie wiem co będzie się działo bo po pierwsze primo jakieś choróbsko i mnie wreszcie dopadło a po drugie primo sklep jest przy drodze, którą dziś zaczęli naprawiać - jeśli w czwartek będą asfalt lać to ani chybi będzie zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 O qurczę, a nie za dobrze Ci to? Nie dość że budowa idzie ku końcowi, działeczka zagospodarowana, to jeszcze asfalta kładą i sklep ogrodniczy pod nosem Atakuj wirusa w zalążku, 7 rhutinoscorbinów, grzane piwo z sokiem malinowym, do tego okład z ciepłego ciała i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tak jest, już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Amelio!!! Dawno nie zaglądałam, a tu domek już stoi Gratuluję!!!! a to zestawienie na elewację- bardzo mi się podobają takie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.05.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Przy tempie moich majstrów może Was dogonię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Życzę Ci tego z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pudzian to ucieknie przed tobą A będziesz miała piękny ogród wreszcie i na balkonie przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mam nadzieję że wyjdzie piękny a pranie to już nie pamięta kiedy na dworze wisiało zamiast schnąć 2 godziny na południowej patelni, kisi się po 2 dni w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 taki gotowy dom - super to widok już nie ważny ten bałagan wokoło - nawet z przyjemnością się go sprzata [ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts