tula 26.02.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No jak nie można czekać, to rozumiem.Też robię akcje kucharskie, ale jedna potrawa, góra dwie, na raz.Cztery palniki powinny mi wystarczyć. Przez ostatnich kilka lat miałam dwa.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No jak nie można czekać, to rozumiem. Też robię akcje kucharskie, ale jedna potrawa, góra dwie, na raz. Cztery palniki powinny mi wystarczyć. Przez ostatnich kilka lat miałam dwa. pozdr. No jak potrawy jednogarnkowe to rozumiem, że dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 26.02.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Joshi, ano miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 27.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja mam blat z płytą na wys. 80 cm a pozostałe blaty (w tym ten ze zlewem) na wys. 91 cm. Jest wygodnie mieszać w garach (ja z tych co to nie latają po kuchni z wielkimi garami, tylko jak już się coś ugotuje w większym garnku to sobie stoi na płycie, przestawiam najwyżej te mniejsze) i wygodnie jest też przy zlewie, który jest troszkę wyżej niż standardowo (standard to chyba 86 cm?). Tak mi pasowało koncepcyjnei do układu kuchni i jest ok. Po obu bokach płyty mam jeszcze po 27 cm blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 27.02.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 lidex, dzięki za wypowiedź Ty, ze względu na szerokość niższej szafki, mogłabyś sobie pozwolić na piękny, 120 centymetrowy okap w obudowie drewnianej. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.