azalka 25.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ILE czasu i ile katalogow zabralo Ci wybranie projektu gotowego? Ile razy po drodze zadrzalo Ci serce "to ten"? Ja oosobiscie "kopac" po katalogach zaczelam z pierwszymi wydawnictwami Archetonu i konkursem "Dom Dostepny" Muratora (rysowane piorkiem wizualicaje domkow ), dosc powazne zaczelam poszukiwania w 2005ym. Od 2007 poszukuje domku do mopjej konkretnej dzialki i moich wymagan. I... upa...! (a do lata powinnam sie na cos zdecydowac, planujemy jesienne otwarcie placu budowy) Jest ktos lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie ma cudów,jest tyle gotowych projektów,że zawsze można znaleźć ten właściwy.A żeby nie było od sztampy, można go zawsze troszkę zmienić.Miałem określone warunki tzn.strony świata,droga dojazdowa,liczebność rodziny i wybrałem myślę że optymalny.Często przy wyborze n.p. samochodu robię krzyżówkę z punktami za różne parametry.Później można zmieniać wagę punktów dla wybranych parametrów itd.Z tego zawsze wychodzi optymalny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ja szukałam intensywnie, tzn codziennie przeglądając strony internetowe z projektami przez ostatnie pól roku-po kilka razy analizowałam niektóre projekty, a wcześniej też przeglądałam ale trochę rzadziej a ile katalogów obejrzałam kilkadziesiąt a w końcu i tak znalazłam w internecie i decyzja padła na jeden z pierwszych, które mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts