Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile czasu zajelo Ci znalezienie "gotowca"?

Ile czasu zajelo Ci wyszukanie projektu gotowego?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile czasu zajelo Ci wyszukanie projektu gotowego?

• do tygodnia
      0
    • ok.miesiaca
    • pol roku
    • 5 katalogow
    • 10 katalogow
      0
    • powyzej roku
    • poddalem sie i zamowilem indywidualny
      0
    • wciaz szukam...

Recommended Posts

ILE czasu i ile katalogow zabralo Ci wybranie projektu gotowego?

Ile razy po drodze zadrzalo Ci serce "to ten"?

Ja oosobiscie "kopac" po katalogach zaczelam z pierwszymi wydawnictwami Archetonu i konkursem "Dom Dostepny" Muratora (rysowane piorkiem wizualicaje domkow :)), dosc powazne zaczelam poszukiwania w 2005ym.

Od 2007 poszukuje domku do mopjej konkretnej dzialki i moich wymagan. I... upa...! (a do lata powinnam sie na cos zdecydowac, planujemy jesienne otwarcie placu budowy)

Jest ktos lepszy? ;)

Nie ma cudów,jest tyle gotowych projektów,że zawsze można znaleźć ten właściwy.

A żeby nie było od sztampy, można go zawsze troszkę zmienić.

Miałem określone warunki tzn.strony świata,droga dojazdowa,liczebność rodziny i wybrałem myślę że optymalny.

Często przy wyborze n.p. samochodu robię krzyżówkę z punktami za różne parametry.Później można zmieniać wagę punktów dla wybranych parametrów itd.

Z tego zawsze wychodzi optymalny wybór.

ja szukałam intensywnie, tzn codziennie przeglądając strony internetowe z projektami przez ostatnie pól roku-po kilka razy analizowałam niektóre projekty, a wcześniej też przeglądałam ale trochę rzadziej :p a ile katalogów obejrzałam :o kilkadziesiąt

a w końcu i tak znalazłam w internecie i decyzja padła na jeden z pierwszych, które mi się spodobały