Gość Marcin T 04.11.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Konkretnie chodzi mi ośrodki, którymi zabezpiecza się przed nasiąkaniem kominy, elewacje z silikatów, klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alexiel 04.11.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Może spróbój płynem DELFIN firmy Atlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ma(r)tado 04.11.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 W marketach budowlanych jest duży wybór,polskich i zagranicznych. Co do jakości zdania są podzielone. Ja wybrałam polski na bazie silikonu i jest OK Rodzice niemiecki z mleczkiem pielęgnacyjnym(!!!) i po 2 latach złazi. Może w okolicach Warszawy( tam stoją oba domy ) jest tak toksyczny deszcz, że ekologiczny, niemiecki impregnat wymięka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Marcin T 06.11.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A, Litorin - czy ktoś go stosował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts